Waar kun je de film ‘The Contractor’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film The Contractor (2022) online kijken kunnen. Deze actiethriller met Chris Pine in de hoofdrol gaat over een geheime militaire organisatie die verraden wordt. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘The Contractor’ (2022) online kijken?

The Contractor is gemaakt door Paramount Pictures, een filmstudio die onderdeel uitmaakt van Paramount Global. De kans is dan ook groot dat dit bedrijf de film zal willen uitbrengen op haar nieuwe streamingdienst SkyShowtime, die vanaf oktober 2022 in Nederland te ontvangen zal zijn.

Pathé Thuis➡️ Ga direct naar The Contractor bij Pathé Thuis. Bij deze streamingdienst is de film momenteel te huur en te koop.
✅ Amazon Prime Video➡️ Ga direct naar The Contractor bij Amazon Prime Video. De film is op dit moment te streamen met een abonnement bij deze streamingdienst.
🔜 SkyShowtimeDe verwachting is dat The Contractor naar de nieuwe streamingdienst SkyShowtime komt, maar dit is nog niet officieel bevestigd.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft The Contractor niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is The Contractor nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘The Contractor’ (2022)

Na onvrijwillig uit de marine te zijn ontslagen, tekent James bij een geheime militaire organisatie. Als hij en zijn team naar Berlijn reizen wordt het volledige team uitgeschakeld. Het is aan James uit te zoeken wie hen verraden heeft.

Streaming informatie over de film

TitelThe Contractor
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 39 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Thriller
IMDb5,8 uit 19.000 stemmen
RegisseurTarik Saleh
CastChris Pine, Ben Foster, Gillian Jacobs, Kiefer Sutherland

Synopsis: Pathé Thuis

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.