Netflix voegt vrijdag de angstaanjagende horrorfilm ‘The Conjuring 2’ toe

Maak je klaar om flink te griezelen en gruwelen, want op Netflix komt vrijdag 1 oktober 2021 de huiveringwekkende horrorfilm The Conjuring 2 uit 2016 online.

The Conjuring 2 (film, 2016) is vanaf 1 oktober 2021 te zien op Netflix

Vrijdag 1 oktober 2021 is de dag dat Netflix de doodenge horrorfilm aan het aanbod van de streamingdienst in Nederland toe zal voegen. The Conjuring 2 wordt geregisseerd door James Wan en in de cast schitteren sterren als Vera Farmiga (Lorraine Warren), Patrick Wilson (Ed Warren) en Madison Wolfe (Janet Hodgson).

Tot vrijdag is het enkel mogelijk om The Conjuring 2 bij Pathé Thuis te bekijken of bij een andere TVOD-dienst. De voorloper The Conjuring uit 2013 is ook bij Pathé Thuis te bekijken, maar tevens met een abonnement hier op Amazon Prime Video. Verder is de meest recente film uit 2021—The Conjuring: The Devil Made Me Do It—ook sinds kort op Pathé Thuis te zien. Ten slotte zijn de films ook op DVD of Blu-ray te bestellen.

Verhaal en informatie van ‘The Conjuring 2’ op Netflix

Wanneer haar dochter per ongeluk een boze geest in hun huis in Londen loslaat, schakelt een vrouw de hulp in van de Warrens om er de confrontatie mee aan te gaan.

SoortFilm
Jaar2016
TaalEngels
Duur2 uur en 14 minuten
CategorieHorror, Mystery, Thriller
RegisseurJames Wan
CastPatrick Wilson, Vera Farmiga, Madison Wolfe, Frances O.Connor, Simon McBurney, Sterling Jerins, Lauren Esposito, Maria Doyle Kennedy, Benjamin Haigh
BestelBekijk direct bij Bol.com
KijkenBekijk direct bij Netflix

Bekijk nu de trailer


Synopsis: Netflix