Actiethriller ‘The Commando’ (2022) is nu de Movie of the Week bij Pathé Thuis

Het is weer tijd voor een splinternieuwe Movie of the Week bij Pathé Thuis. Deze week is door de streamingdienst de actiethriller The Commando uit 2022 geselecteerd. Hierdoor kun je hem alleen deze week met maar liefst 67% korting voor slechts €0,99 bekijken bij het video on demand-platform. The Commando is momenteel niet te zien op SVOD-diensten als Netflix, Disney+, HBO Max, Viaplay, Videoland of Amazon Prime Video.

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

The Commando (2022) is nu als Movie of the Week voor €0,99 te zien bij Pathé Thuis

Tot afgelopen dinsdag was The Protégé nog tijdelijk in prijs verlaagd, maar in week 20 van 2022 is The Commando de ‘Movie of the Week’ bij Pathé Thuis. Daardoor is de film alleen deze week voor slechts €0,99 te huren bij de streamingdienst. Kijkers blijken daar dikwijls goed gebruik van te maken, want de Movie of the Week schopt het vaak al snel tot de Top 10 van meest bekeken films op Pathé Thuis.

De film werd geregisseerd door Martin Campbell en heeft in de cast sterren als Maggie Q, Samuel L. Jackson, Michael Keaton, David Rintoul, Patrick Malahide, Ray Fearon, Ori Pfeffer, Robert Patrick en Florin Piersic Jr. Deze week is The Commando maar liefst 67% in prijs verlaagd, want de gebruikelijke huurprijs begint bij €2,99. Je hebt tot en met maandag 23 mei 2022 nog de tijd om de film met korting te bekijken, want dan wordt er weer een nieuwe Movie of the Week uitgekozen.

Verhaal, details en trailer van ‘The Commando’ (film, 2022)

Een Black Ops agent neemt het op tegen een gewelddadige bende bankrovers die zijn dochters gijzelt.

TitelThe Commando
SoortFilm
Jaar2022
TaalEngels
Duur1 uur en 33 minuten
CategorieActie, Thriller
IMDb3,2 uit 848 stemmen
RegisseurAsif Akbar
CastMickey Rourke, Michael Jai White, Jeff Fahey, Brendan Fehr

Wat is de Movie of the Week bij Pathé Thuis?

Elke week bombardeert de TVOD-streamingdienst Pathé Thuis een film tot ‘Movie of the Week’, wat betekent dat je een week lang de tijd krijgt om de film voor slechts €0,99 te bekijken in plaats van de gebruikelijke huurprijs (tussen de €2,99 en €5,99).

De korting is deze week dus toegepast op de film The Commando uit 2022, die normaal gesproken tegen een huurprijs van €3,99 (HD) / €2,99 (SD) op de streamingdienst te zien is en te koop is voor €5,99 (HD) / €5,99 (SD). Wie ervoor kiest om de film te huren bij Pathé Thuis, zal hem gedurende 30 dagen in zijn/haar account hebben staan. Je kunt binnen die periode de film starten en vanaf dan krijg je 48 uur om hem een onbeperkt aantal keren te bekijken.


Synopsis: Pathé Thuis