Misdaadkomedie ‘The Comeback Trail’ (2020) met sterrencast is vanaf 19 augustus te zien op Pathé Thuis

Een set van absolute topacteurs heeft zich bij elkaar verzameld in The Comeback Trail. Met Robert De Niro, Morgan Freeman, Tommy Lee Jones en Zach Braff weten we zeker dat jij niet kunt wachten tot de lancering van de film. Vanaf 14 augustus 2021 kun je bij Pathé Thuis genieten van The Comeback Trail.

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

The Comeback Trail (film, 2020) is vanaf 19 augustus 2021 te zien bij Pathé Thuis

Op donderdag 19 augustus 2021 is het zo ver: The Comeback Trail komt naar Pathé Thuis! Hier heeft wat langer tussen gezeten dan normaal gesproken het geval is, want in december 2020 verscheen de film al in de Nederlandse bioscopen. Mogelijk is de vertraging het gevolg van de Coronacrisis, maar dan moet de pret niet drukken voor een film met zo’n waanzinnige cast.

Als je Zach Braff en Tommy Lee Jones nog niet genoeg vindt voor de basis van een fantastische cast, dan kunnen we je vast over de streep trekken met de filmlegendes Robert De Niro en Morgan Freeman. Dat zijn zeker niet de minste namen. Kijken dus!

Verhaal, details en trailer van The Comeback Trail (2020)

Filmproducent Max heeft, na weer een flop, een enorme schuld bij crimineel Reggie. Nu zijn leven op het spel staat besluit hij een film te produceren met als doel de hoofdrolspeler te laten verongelukken en zo de verzekering op te strijken.

Jaar: 2020
Soort: Film
Categorie: Misdaad, Komedie
Duur: 1 uur en 40 minuten
Regisseur: George Gallo
Cast: Robert De Niro, Morgan Freeman, Tommy Lee Jones, Zach Braff
Kijken: Bekijk direct bij Pathé Thuis

Meer nieuwe films op Pathé Thuis in augustus

Sinds de heropening van de bioscopen na de lange sluiting door de coronacrisis, blijken er ook flink wat titels te zijn die snel op Pathé Thuis verschijnen. Zo werden we de afgelopen maand nog verblijd met de thuispremière van Tom & Jerry, The Conjuring: The Devil Made Me Do It en Out of Death en staan de eerste toptitels voor augustus al in de wachtrij.

Naast de lancering van Godzilla vs. Kong op 2 augustus stonden namelijk op de planning ook al titels als de Marvel-film Black Widow (10 augustus), de biografische dramafilm Ammonite (5 augustus) met Kate Winslet en de spannende horrorfilm Come Play (9 augustus). Een volledig overzicht vind je in de lijst met nieuwe films op Pathé Thuis in augustus 2021.