Waar kun je de film ‘The Color Purple’ (1985) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film ‘The Color Purple’ online kijken kunnen. In dit artikel geven wij aan of deze titel uit 1985 met een IMDb-score van 7.7 uit 10 op het moment van schrijven te zien is op streamingdiensten als Apple TV+, Disney+HBO MaxNetflix, NLZIET, Pathé Thuis, Prime Video, SkyShowtime, ViaplayVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Film ‘The Color Purple’ uit 1985 online kijken: bij welke streamingdiensten kan dat?

De film The Color Purple is een titel uit het jaar 1985 in het genre ‘Drama’. Hij wordt door kijkers gemiddeld beoordeeld met een score van 7.7, maar waar kun je deze film als streamer eigenlijk online vinden? Dat hebben we in de onderstaande tabel samengevat op basis de meest recente bij ons bekende gegevens. De beschikbaarheid is altijd onderhevig aan live wijzigingen in het aanbod van de video on demand-platforms. Hiervoor kun je ook het aanbod van al deze streamingdiensten raadplegen en via de link in de tabel kun je de officiële website van de desbetreffende videodienst bezoeken.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar The Color Purple bij Pathé Thuis. Hier is de film op het moment van schrijven te zien. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
✔️ HBO MaxBij deze videodienst is de film moment van schrijven te zien.
💿 BolJe kunt mogelijk de dvd of Blu-ray bij deze online winkel vinden. 👉 Bekijk nu The Color Purple bij Bol.
⛔ Disney+Als abonnee van Disney+ kijk je naar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. Deze titel is er momenteel echter niet te vinden.
⛔ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔ Prime VideoMet een abonnement bij Prime Video, de streamingdienst van Amazon, kun je op het moment van schrijven niet naar deze titel kijken.
⛔ ViaplayViaplay staat bekend om het grote sportaanbod, maar er zijn ook veel films en series te zien. Deze titel is echter niet in het aanbod opgenomen op het moment van schrijven.
⛔ NLZIETBij de laatste check vonden we deze film niet terug in het aanbod van NLZIET.
⛔ Apple TV+In het aanbod van Apple TV+ is deze film momenteel niet te vinden.
⛔ NetflixJe kunt met een abonnement bij Netflix momenteel niet naar The Color Purple kijken in Nederland.
⛔ VideolandMomenteel heb je als abonnee van Videoland geen toegang tot The Color Purple.

Gratis online kijken naar The Color Purple

Uit het bovenstaande overzicht blijkt dat de film The Color Purple bij onze laatste check niet op Amazon Prime Video, niet op Apple TV+, niet op Disney+, niet op HBO Max, niet op Netflix, niet op NLZIET, wel op Pathé Thuis, niet op SkyShowtime, niet op Viaplay en niet op Videoland te zien is.

De beschikbaarheid van een gratis mogelijkheid om films en series als deze titel te kijken bij streamingdiensten hangt af van het toegepaste abonnementsmodel. In ons overzicht van alle streamingdiensten in Nederland vind je meer informatie over deze opties en daarnaast kun je het lijstje met de kosten per videodienst raadplegen om uit te vinden hoeveel een abonnement momenteel kost. Verder hebben we in ons artikel over gratis naar films en series op streamingdiensten kijken vermeld waar je momenteel kosteloze proefperiodes kunt gebruiken en hoe je maximale korting op een lidmaatschap kunt claimen.

Streaming informatie over deze film

Het leven van Celie, een jong zwart meisje dat opgroeit aan het begin van de vorige eeuw. We ontmoeten haar wanneer ze 14 is, en zwanger van haar vader. Dertig jaar langen volgen we haar harde bestaan…

TitelThe Color Purple
Jaar1985
SoortFilm
CategorieDrama
IMDb-cijferGemiddeld 7.7 uit 10

Synopsis: HBO Max