The Chair seizoen 2 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Het publiek is fan geworden van Sandra Oh door haar waanzinnige optredens in Grey’s Anatomy en Killing Eve, maar daarnaast schitterde ze ook al in de stemmenkast van Raya en de Laatste Draak en speelde ze in films als Under The Tuscan Sun en Sideways. Netflix heeft de populaire actrice dan ook vol enthousiasme aangetrokken voor een eigen komische dramaserie. Sinds augustus 2021 is The Chair met Sandra Oh en Jay Duplass in de hoofdrollen te zien op de streamingdienst, maar ben jij benieuwd of er ook een vervolgseizoen komt? In dit artikel lees je wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van The Chair seizoen 2 op Netflix.

Waar gaat het verhaal van The Chair over?

The Chair volgt Dr. Ji-Yoon Kim (Sandra Oh) in haar nieuwe rol als voorzitter van de Engelse afdeling aan de prestigieuze Pembroke University. Ji-Yoon wordt geconfronteerd met een unieke reeks uitdagingen als de eerste vrouw die de afdeling voorzit en als één van de weinige gekleurde stafleden aan de universiteit.

Soort: Serie
Jaar: 2021
Duur: 1 seizoen
Afleveringen: 6 afl. van ± 30 minuten per stuk
Categorie: Komedie, Drama
Release datum: Vrijdag 20 augustus 2021 om 09:00 uur ’s ochtends
Regisseur: Daniel Gray Longino
Showrunner: Amanda Peet
Schrijvers:
Amanda Peet, Annie Julia Wyman, Richard E. Robbins, Jennifer Kim, Andrea Troyer
Uitvoerend producent: Amanda Peet, Sandra Oh, David Benioff, D.B. Weiss, Bernie Caulfield, Daniel Gray Longino
Cast: Sandra Oh, Jay Duplass, Holland Taylor, Bob Balaban, Nana Mensah, David Morse, Everly Carganilla
Bekijk: Bekijk direct op Netflix

Wanneer komt The Chair seizoen 2 op Netflix Nederland?

Netflix beantwoordt de vraag of een serie verlengd wordt met een vervolgseizoen meestal enkele maanden na de lancering. Vaak wordt dit antwoord gebaseerd op een afweging tussen de productiekosten en de kijkcijfers. Op dit moment kunnen we dus helaas nog niet zeggen of er wel of niet een tweede seizoen van The Chair met Sandra Oh komt, want dat is door de streamingdienst nog niet ontkend of bevestigd.

→ Vergelijkbare series met The Chair vind je hier 🍿

Komt er een The Chair seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

We weten helaas nog niet of er een derde deel van The Chair zal volgen, omdat ook de komst van seizoen 2 nog niet bevestigd is. Als we hier meer over te weten komen, verschijnt het nieuws op Streamwijzer en onze social media kanalen.

Welke teaser of trailer is er van The Chair seizoen 2?

Jammer genoeg is er nog geen trailer van een mogelijk vervolgseizoen van The Chair, maar kijk vooral nog eens de trailer van seizoen 1 van de dramaserie om alvast in de stemming te komen.