The Bridge seizoen 5 | Komt dat er of was S4 het laatste?

De aankomst van het vierde seizoen van The Bridge begin dit jaar wierp de volgende vraag bij velen op: komt er een The Bridge seizoen 5? In dit artikel geven we antwoord op die vraag. Ook laten we weten dat alle seizoenen op Netflix en Videoland staan. Als je alle seizoenen wil hebben, vind je ze hier.

Komt er een The Bridge seizoen 5?

Helaas niet. The Bridge seizoen 4 was het einde van de enorm succesvolle reeks afleveringen van de Scandinavische detective. Er zal dus geen The Bridge seizoen 5 komen.

→ Alle seizoenen van The Bridge vind je hier 🍿

The Bridge Netflix

In 2018 leek het er nog op dat de serie zou verdwijnen uit het Netflix aanbod. Na korte tijd offline te zijn geweest is het zendcontract van The Bridge nu dan toch verlengd door Netflix. Nu kunnen we vanaf begin 2019 genieten van The Bridge seizoen 4 op Netflix! The Bridge draait om het leven van de Zweedse detective Saga Norén. Zij raakt verwikkeld in bijzondere zaken en probeert samen met haar partner gruwelijke moorden op te lossen en seriemoordenaars op te sporen. Deze topserie staat algemeen bekend als één van de beste moderne detectives en wordt op IMDb beoordeeld met een glansrijke 8.7 uit 10.

The Bridge Videoland

Maar ook op Videoland is The Bridge seizoen 4 te zien vanaf 1 januari 2019. Je kunt dus met een abonnement van ofwel Netflix ofwel Videoland alle vier de bestaande seizoenen van The Bridge streamen! Veel kijkplezier!

Kijk hieronder de super spannende trailer van The Bridge seizoen 4!

Netflix en Videoland aanbod

Het volledige online aanbod van alle streamingdiensten in Nederland is te vinden in de categorie online. Als je enkel naar de films en series van Netflix op zoek bent vind je die in het Netflix aanbod. Voor Videoland vind je hier het Videoland aanbod.