Seizoen 3 van ‘The Boys’ is vandaag begonnen op Amazon Prime Video

Een van de grootste hits van Amazon Prime Video is vanaf vandaag eindelijk terug: The Boys seizoen 3 is namelijk van start gegaan op de streamingdienst. De eerste drie afleveringen zijn nu te bekijken en vanaf volgende week wordt er iedere vrijdag een nieuwe aflevering aan het aanbod toegevoegd.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Waar gaat ‘The Boys’ seizoen 3 op Amazon Prime Video over?

Wat gebeurt er als superhelden hun superkrachten misbruiken, in plaats van ze voor het goede te gebruiken? Daar gaat de razendpopulaire superheldenserie The Boys van Amazon Prime Video over. Er zijn nog weinig details vrijgegeven over het plot van het derde seizoen, maar als we onderstaande trailer moeten geloven wordt het bloederig en zit het boordevol vol actie. De acteurs hebben bovendien al aangegeven dat dit seizoen krankzinniger en duisterder wordt dan de eerste twee seizoenen. Dat belooft veel goeds!

In seizoen drie van The Boys spelen Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Dominique McElligott, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Nathan Mitchell, Colby Minifie, Claudia Doumit en Jensen Ackles de hoofdrollen.

Eerste afleveringen van ‘The Boys’ seizoen 3 zijn nu te zien op Amazon Prime Video

Vanaf vandaag is The Boys terug. Vannacht om 02:00 heeft Amazon Prime Video de eerste 3 afleveringen online gezet. Hierna verschijnt er wekelijks op vrijdag een nieuwe aflevering op de streamingdienst. Bekijk het volledige uitzendschema, inclusief aflevering, weekdag en releasedatum, hieronder.

AfleveringWeekdagReleasedatum
1Vrijdag3 juni 2022
2Vrijdag3 juni 2022
3Vrijdag3 juni 2022
4Vrijdag10 juni 2022
5Vrijdag17 juni 2022
6Vrijdag24 juni 2022
7Vrijdag1 juli 2022
8Vrijdag8 juli 2022

Veelgestelde vragen over ‘The Boys’

Meer informatie over de serie

The Boys is een leuke en krankzinnige kijk op wat er gebeurt als superhelden – die net zo populair zijn als beroemdheden, net zo invloedrijk als politici, en net zo vereerd als goden – hun superkrachten misbruiken in plaats van ze voor het goede te gebruiken. The Boys, een groep burgerwachten, willen de corrupte superhelden een halt toeroepen en zetten hun heroïsche zoektocht voort naar de waarheid over The Seven en Vought – het miljarden conglomeraat dat de superhelden beheert en hun vuile geheimen in de doofpot stopt. Het zijn de schijnbaar machtelozen tegen de supermachtigen.

TitelThe Boys
SoortSerie
Jaar2019–
Duur3 seizoenen
TaalEngels
CategorieActie, Misdaad, Drama
IMDb8,7 uit 367.000 stemmen
MakerEric Kripke
CastKarl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Dominique McElligott, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Kapon
KijkenBekijk nu 30 dagen gratis op Amazon Prime Video

Synopsis: Amazon
Bron: Variety

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.