Waar kun je de serie ‘The Book of Boba Fett’ (2021-2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie ‘The Book of Boba Fett’ online kijken kunnen. In dit artikel geven wij aan of deze titel uit 2021 met een IMDb-score van 7.2 uit 10 op het moment van schrijven te zien is op streamingdiensten als Apple TV+CineMember, Disney+HBO MaxNetflix, NLZIET, Pathé Thuis, Prime Video, SkyShowtime, ViaplayVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Serie ‘The Book of Boba Fett’ uit 2021-2022 online kijken: bij welke streamingdiensten kan dat?

De serie The Book of Boba Fett is een titel uit het jaar 2021-2022 in het genre ‘Avontuur’. Hij wordt door kijkers gemiddeld beoordeeld met een score van 7.2, maar waar kun je deze serie als streamer eigenlijk online vinden? Dat hebben we in de onderstaande tabel samengevat op basis de meest recente bij ons bekende gegevens. De beschikbaarheid is altijd onderhevig aan live wijzigingen in het aanbod van de video on demand-platforms. Hiervoor kun je ook het aanbod van al deze streamingdiensten raadplegen en via de link in de tabel kun je de officiële website van de desbetreffende videodienst bezoeken.

✅ Disney+➡️ Ga meteen naar The Book of Boba Fett bij Disney+. Hier is de serie op het moment van schrijven te zien. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je ruim 16% korting op een jaarabonnement.
⛔ HBO MaxHBO Max vertoont films en series van HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Max Originals en meer in Nederland. Deze titel kijk je er echter momenteel niet.
⛔ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔ Prime VideoMet een abonnement bij Prime Video, de streamingdienst van Amazon, kun je op het moment van schrijven niet naar deze titel kijken.
⛔ ViaplayViaplay staat bekend om het grote sportaanbod, maar er zijn ook veel films en series te zien. Deze titel is echter niet in het aanbod opgenomen op het moment van schrijven.
⛔ Pathé ThuisJe kunt bij Pathé Thuis een breed aanbod van films huren of kopen zonder abonnement, maar deze titel is er niet te zien.
⛔ NLZIETBij de laatste check vonden we deze serie niet terug in het aanbod van NLZIET.
⛔ Apple TV+In het aanbod van Apple TV+ is deze serie momenteel niet te vinden.
⛔ CineMemberVia het aanbod van CineMember kun je deze serie nu niet streamen.
⛔ NetflixJe kunt met een abonnement bij Netflix momenteel niet naar The Book of Boba Fett kijken in Nederland.
⛔ VideolandMomenteel heb je als abonnee van Videoland geen toegang tot The Book of Boba Fett.

Gratis online kijken naar The Book of Boba Fett

Uit het bovenstaande overzicht blijkt dat de serie The Book of Boba Fett bij onze laatste check niet op Amazon Prime Video, niet op Apple TV+, wel op Disney+, niet op HBO Max, niet op Netflix, niet op NLZIET, niet op Pathé Thuis, niet op SkyShowtime, niet op Viaplay en niet op Videoland te zien is.

De beschikbaarheid van een gratis mogelijkheid om films en series als deze titel te kijken bij streamingdiensten hangt af van het toegepaste abonnementsmodel. In ons overzicht van alle streamingdiensten in Nederland vind je meer informatie over deze opties en daarnaast kun je het lijstje met de kosten per videodienst raadplegen om uit te vinden hoeveel een abonnement momenteel kost. Verder hebben we in ons artikel over gratis naar films en series op streamingdiensten kijken vermeld waar je momenteel kosteloze proefperiodes kunt gebruiken en hoe je maximale korting op een lidmaatschap kunt claimen.

Streaming informatie over deze serie

Boba Fett is niet langer alleen een huurling, maar vindt zichzelf opnieuw uit naast Fennec Shand.

TitelThe Book of Boba Fett
Jaar2021-2022
SoortSerie
CategorieAvontuur
IMDb-cijferGemiddeld 7.2 uit 10

Synopsis: Disney+