The Blacklist seizoen 7 is begonnen op Videoland

De cast van The Blacklist keert terug voor een zevende seizoen! Als eerste streamingdienst in Nederland toont Videoland dit nieuwste deel op het Video On Demand-platform vanaf zaterdag 14 maart 2020 met wekelijks nieuwe afleveringen. Wat weten we over het nieuws, de trailer en de datum van The Blacklist S7 op Videoland?

Waar gaat het verhaal van The Blacklist over?

Raymond “Red” Reddington is een van de meest gezochte criminelen ter wereld. Op een dag geeft hij zich vrijwillig aan op het hoofdkantoor van de FBI. Hij beweert dat hij de politie wil helpen om alle gevaarlijke terroristen en misdadigers op zijn persoonlijke zwarte lijst onschadelijk te maken. Maar hij heeft een belangrijke voorwaarde: Red wil enkel spreken met Elizabeth Keen, een FBI-profiler zonder de minste ervaring…

Op IMDb krijgt The Blacklist een 8.0 uit 10!

Wanneer komt The Blacklist seizoen 7 op Videoland?

Wanneer komt The Blacklist seizoen 7 op Videoland?

Vanaf zaterdag 14 maart 2020 is het zevende seizoen van The Blacklist te zien op Videoland met elke week een nieuwe aflevering.

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van The Blacklist vind je hier 🍿

Komt er een The Blacklist seizoen 8 of is S7 het laatste seizoen van de serie?

Gelukkig is The Blacklist verlengd met een achtste deel! Over de komst van dit volgende seizoen op streamingdiensten in Nederland informeren we je via Streamwijzer.

→ Wil je als eerste weten wanneer seizoen 8 van The Blacklist naar Videoland komt? Je hoort het meteen via je mail ✅

Welke teaser of trailer is er van The Blacklist seizoen 7?

Hieronder vind je de trailer van het zevende deel van The Blacklist beschikbaar.