Waar kun je de film ‘The Black Phone’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film The Black Phone (2022) online kijken kunnen. In deze horror speelt Ethan Hawke een seriemoordenaar die ’the Grabber’ genoemd wordt. Als Finney Shaw in zijn handen valt, proberen de eerdere slachtoffers van de moordenaar hem te helpen ontsnappen. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals SkyShowtime, Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘The Black Phone’ (2022) online kijken?

The Black Phone draaide in juli 2022 in de bioscopen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar The Black Phone bij Pathé Thuis. Bij deze streamingdienst kun je de film sinds 19 oktober 2022 streamen. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
Amazon Prime Video➡️ Ga meteen naar The Black Phone bij Amazon Prime Video. Bij deze streamingdienst kun je de film sinds kort zonder aanvullende kosten streamen. En meld je je nu aan, dan kijk je de eerste 30 dagen gratis.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft The Black Phone niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
✅ SkyShowtimeDe film is gedistribueerd door Universal Pictures, een filmstudio die onderdeel uitmaakt van NBCUniversal. Dit valt op zijn beurt weer onder Comcast Corporation. Daarom is de film sinds 2 maart 2023 te streamen op SkyShowtime.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is The Black Phone nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘The Black Phone’ (2022)

Regisseur Scott Derrickson (Doctor Strange) keert terug naar het horror/thriller-genre en werkt voor zijn nieuwe film wederom samen met productiebedrijf Blumhouse (Get Out en Split). Finney Shaw, een slimme maar verlegen jongen van dertien, wordt ontvoerd door een sadistische moordenaar die hem opsluit in een geluidsdichte kelder. Om hulp schreeuwen heeft dus weinig zin, maar als een kapotte telefoon aan de muur ineens rinkelt, ontdekt Finney dat hij de stemmen van eerdere slachtoffers van de moordenaar kan horen. Zij zijn vastbesloten om ervoor te zorgen dat wat hen is overkomen Finney bespaard blijft.

De hoofdrolspelers zijn Ethan Hawke, in de meest angstaanjagende rol van zijn carrière, en Mason Thames, voor wie het zijn eerste filmrol is. The Black Phone is geproduceerd, geregisseerd en mede geschreven door Scott Derrickson, de schrijver en regisseur van Sinister, The Exorcism of Emily Rose en Marvel’s Doctor Strange. Het scenario van Derrickson en C. Robert Cargill (Doctor Strange, Sinister-franchise) is gebaseerd op het onderscheiden korte verhaal van Joe Hill uit zijn bestseller 20th Century Ghosts. De film van Universal en Blumhouse is geproduceerd door Derrickson en Cargills productiebedrijf Crooked Highway. Jason Blum, Scott Derrickson en C. Robert Cargill zijn de producenten van de film, met Ryan Turek en Christopher H. Warner als uitvoerende producenten.

Streaming informatie over de film

TitelThe Black Phone
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 44 minuten
TaalEngels
CategorieHorror, Thriller
IMDb7 uit 118.000 stemmen
RegisseurScott Derrickson
CastEthan Hawke, Mason Thames

Synopsis: Universal Pictures

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.