The Big Bang Theory seizoen 12 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

The Big Bang Theory is één van de meest bekeken aanwinsten van Netflix deze zomer. Helaas zijn 11 van de in totaal 12 seizoenen van de serie online gezet, wat bij veel kijkers voor vragen zorgt. Zou het twaalfde seizoen van TBBT ooit online komen? Nu hebben we gelukkig goed nieuws…

Netflix hint wel vaker op de komst van films of series via Twitter. Na The Walking Dead en Glee volgen nu overduidelijke hints op de komst van het twaalfde deel van de serie met onze favoriete nerds. Inmiddels hebben we zelfs bevestiging van Netflix. The Big Bang Theory seizoen 12 zal op 1 oktober 2019 op Netflix Nederland verschijnen! Wat weten we tot nu toe over The Big Bang Theory S12 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van The Big Bang Theory over?

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het bevattingsvermogen van de mannen komt tot stilstand. Gelukkig hebben ze hun blonde buurvrouw Penny die lang niet zo slim is, maar wel de sociale vaardigheden beheerst.

The Big Bang Theory verdient welgeteld een 8.2 op IMDb!

Wanneer komt The Big Bang Theory seizoen 12 op Netflix Nederland?

De veelgestelde vraag is: wanneer komt The Big Bang Theory seizoen 12 op Netflix? Vanaf 1 oktober 2019 zal het twaalfde seizoen op de streamingdienst te zien zijn.

In de tussentijd zijn alle seizoenen van The Big Bang Theory hier te vinden.

Kom er een The Big Bang Theory seizoen 13 of is S12 het laatste seizoen van de serie?

The Big Bang Theory telt in totaal 12 seizoenen. Dat is precies waarom de fans na het elfde deel niet konden wachten tot seizoen 12 gaat worden toegevoegd aan Netflix!

Welke teaser of trailer is er van The Big Bang Theory seizoen 12?

Check hieronder meteen de trailer van het twaalfde seizoen van The Big Bang Theory om in de stemming te komen!