The Big Bang Theory staat nu met 11 seizoenen op Netflix Nederland!

Ja hoor, wat een heerlijk nieuws!! Zomaar, uit het niets, knalt Netflix 11 seizoenen van The Big Bang Theory online in Nederland!

The Big Bang Theory verhaal

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het bevattingsvermogen van de mannen komt tot stilstand. Gelukkig hebben ze hun blonde buurvrouw Penny die lang niet zo slim is, maar wel de sociale vaardigheden beheerst.

The Big Bang Theory verdient vergeteld een 8.2 op IMDb!

Netflix

Netflix laat helaas maar zelden, en veelal niet lang van tevoren, weten wanneer films en series online komen op de streamingdienst. Streamwijzer zorgt ervoor dat informatie over verwachte verdwijningen of verschijningen van series zo snel mogelijk bij jou is, en brengt jou via nieuwsartikelen daarvan op de hoogte. De tabel in de categorie online en de tabellen in het aanbod van de streamingdiensten die in het hoofdmenu te vinden zijn helpen daarin mee door een duidelijk overzicht te geven van wat op dit moment al beschikbaar is om te zien op de streamingdiensten. Ook vind je via aanbod het volledige Netflix aanbod van dit moment.