The Baytown Outlaws (2012) – Film1

De film The Baytown Outlaws (2012) kun je sinds 24 april 2020 op Film1 kijken in Nederland. Deze film valt in de volgende genres: Actie, Komedie, Misdaad. De titel hoort thuis in de filmcatalogus van Film1—The Home of Good Movies—met als director Barry Battles en een cast van onder andere Eva Longoria, Billy Bob Thornton, Travis Fimmel.

→ Ga direct naar The Baytown Outlaws (2012) op Film1 🍿

Verhaal van The Baytown Outlaws (2012)

Anderhalf uur keiharde actie met Travis ‘Vikings’ Fimmel als een van de drie vuurgevaarlijke broers Oodie die ingehuurd worden om het zoontje van Eva Longoria te bevrijden uit de klauwen van drugsbaron Billy Bob Thornton.

Wil je graag The Baytown Outlaws op Film1 zien, maar heb je geen abonnement? Bekijk jouw persoonlijke aanbieding per provider dan op de officiële Film1 website. Je kunt nu 7 dagen gratis naar alle films op Film1 kijken. Alle te bekijken films op de streamingdienst vind je in de lijst met het Film1 aanbod ✅

The Baytown Outlaws (2012) op Film1 in Nederland

Titel: The Baytown Outlaws
Jaar: 2012
Categorie: Actie, Komedie, Misdaad
Director: Barry Battles
Cast: Eva Longoria, Billy Bob Thornton, Travis Fimmel
IMDb: IMDb
Trailer: Trailer
Nieuw op Film1 sinds: 24 april 2020
Direct kijken via Film1: Kijken

Benieuwd of The Baytown Outlaws ook op andere streamingdiensten dan Film1 in Nederland te zien is op dit moment? Zoek dan op Streamwijzer via deze knop.