Waar kun je de film ‘The Batman’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film The Batman (2022) online kijken kunnen. Robert Pattinson schittert als de gemaskerde superheld en naast hem zien we onder andere Zoë Kravitz, Paul Dano, Jeffrey Wright, Andy Serkis, John Turturro, Peter Sarsgaard, Jayme Lawson en Colin Farrell op het witte doek verschijnen. In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland, HBO Max, Pathé Thuis of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘The Batman’ (2022) met Robert Pattinson online kijken?

✅ HBO Max➡️ Ga meteen naar The Batman op HBO Max in Nederland. De splinternieuwe film is daar zonder aanvullende kosten te streamen sinds april 2022. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je tot 37% korting op een jaarabonnement.
▶️ Pathé ThuisGa direct naar The Batman bij Pathé Thuis. Hier is de film tevens sinds tweede paasdag online te zien.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet kijken bij Disney+.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Staat of komt ‘The Batman’ op Netflix?

Op het moment van schrijven kun je op Netflix kijken naar The Dark Knight (2008), The Dark Knight Rises (2012) en Batman v Superman: Dawn of Justice (2016). De eerste twee titels staan echter in het verdwijnsein van maart 2022, waardoor we al weten dat de films zullen verdwijnen op respectievelijk de 6e en 15e dag van de maand. Vermoedelijk komt dit doordat HBO Max deze maand naar Nederland komt.

Je kunt nu niet met zekerheid zeggen of The Batman (2022) naar Netflix gaat komen, maar door het verwijderen van eerdere Batman-films en de lancering van HBO Max in Nederland lijkt het niet waarschijnlijk.

Staat of komt ‘The Batman’ op HBO Max?

De verwachting was al direct dat WarnerMedia deze film 45 dagen na de bioscooprelease op de nieuwe streamingdienst HBO Max zou lanceren om te streamen. Dat zou duiden op een release rond 17 april 2022. Doordat Pathé Thuis eerder al liet weten dat The Batman op maandag 18 april 2022 online zou verschijnen, werd het ook direct duidelijk dat dat de exacte dag zou zijn dat de film op HBO Max in Nederland te streamen is. Inmiddels is hij via de website en apps van de videodienst te zien. Zonder aanvullende kosten.

Ga direct naar de officiële website van HBO Max in Nederland 🤩

Staat of komt ‘The Batman’ op Pathé Thuis?

Inmiddels is The Batman (2022) inderdaad op de videodienst van Pathé Thuis te zien als Premium film. Op maandag 18 april 2022 verscheen de film er online, waardoor hij nu te koop en te huur is. Via de onderstaande gele knop bekijk je direct alle informatie over de film.

Verhaal en trailer van ‘The Batman’ (2022)

Het is meer dan een oproep… Het is een waarschuwing. Warner Bros. Pictures presenteert The Batman van regisseur Matt Reeves, met in de hoofdrol Robert Pattinson als Gotham City’s bekende misdaadbestrijder en zijn alter ego, de teruggetrokken miljardair Bruce Wayne. Twee jaar lang heeft Bruce Wayne (Robert Pattinson) de straten van Gotham City bewaakt als de Batman. Hij is een schrikbeeld voor criminelen geworden en heeft zo de duistere kant van de stad leren kennen.

Met slechts een paar trouwe bondgenoten – Alfred Pennyworth (Andy Serkis) en inspecteur James Gordon (Jeffrey Wright) – in een stad waar corruptie hoogtij viert, staat de eenzame held voor de gewone burgers symbool voor wraak. Als een moordenaar het op sadistische wijze gemunt heeft op de elite van Gotham, leidt een spoor van cryptische aanwijzingen ‘World’s Greatest Detective’ naar de onderwereld, waar hij in contact komt met Selina Kyle/Catwoman (Zoë Kravitz), Oswald Cobblepot/de Penguin (Colin Farrell), Carmine Falcone (John Turturro) en Edward Nashton/de Riddler (Paul Dano).

Als het bewijs duidelijkere vormen begint aan te nemen, komen de grootse plannen van zijn tegenstander aan het licht. Batman moet nieuwe samenwerkingen aangaan, de dader ontmaskeren en afrekenen met het machtsmisbruik en de corruptie waar Gotham City al zo lang onder lijdt. Bekijk nu de trailer.

Streaming informatie over de film

TitelThe Batman
Jaar2022
SoortFilm
Duur2 uur en 56 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Misdaad
RegisseurMatt Reeves
CastRobert Pattinson, Zoë Kravitz, Paul Dano, Jeffrey Wright, Andy Serkis, John Turturro, Peter Sarsgaard, Jayme Lawson, Colin Farrell

Synopsis: Warner Bros. Pictures International Holland