Staat de serie The Act (2019–) op Netflix Nederland?

Ben je benieuwd of de serie The Act uit 2019– op Netflix Nederland staat of komt op dit moment? Je vindt het door in het Netflix aanbod te kijken, waarin we helaas zien dat de serie er momenteel niet op staat. Zo kun je op Streamwijzer ook vinden of de film bijvoorbeeld op Disney+Amazon Prime Video, Videoland, Ziggo Movies & Series of een andere streamingdienst in Nederland te vinden is.

The Act (2019–) op Netflix

Dee Dee Blanchard is overbezorgd over haar dochter, Gypsy, die probeert te ontsnappen aan de giftige relatie die ze met haar moeder heeft. Zigeuner’s zoektocht naar onafhankelijkheid opent een doos met geheimen van Pandora, wat uiteindelijk leidt tot moord. De serie ‘stranger-than-fiction true-crime’ is gebaseerd op een BuzzFeed-artikel uit 2016 waarin de schokkende misdaad van 2015 wordt beschreven.

Helaas is de serie niet op Netflix te zien op het moment van schrijven, maar wel bij als enige online locatie bij Amazon Prime Video met het aanvullende Starzplay-abonnement. Je kunt nu meteen beginnen met The Act kijken door de streamingdienst te bezoeken. Ga direct naar The Act op Amazon Prime Video.

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van de serie The Act vind je hier

Details van de serie

Jaar: 2019–
Soort: serie
IMDb: 8.1 uit 12223 stemmen
Cast: John Astin, Carolyn Jones, Jackie Coogan, Ted Cassidy
Trailer: Trailer
Bestel: Bestel

Meer over deze titel op Streamwijzer vind je hier.