Wanneer komt ‘That ’90s Show’ seizoen 2 op Netflix?

Na jarenlang wachten is de That ’70s Show-spin-off That ’90s Show vanaf donderdag 19 januari eindelijk te zien op Netflix. Maar komt er na de tien afleveringen van seizoen 1 nog een vervolg? En wanneer komt That ’90s Show seizoen 2 op Netflix? In dit artikel vind je alle informatie die we tot nu toe weten.

Komt er een ‘That ’90s Show’ seizoen 2?

Netflix heeft op zaterdag 4 februari, slechts enkele weken na de première van That ’90s Show, bekendgemaakt dat er een tweede seizoen gaat komen. Ook weten we al dat dit seizoen een stuk langer wordt, maar liefst zestien afleveringen bevat en ons meeneemt naar het jaar 1996. Meer is er op dit moment nog niet bekend.

Wanneer komt ‘That ’90s Show’ seizoen 2 op Netflix Nederland?

Het is nog niet bekend wanneer we naar het tweede seizoen van That ’90s Show kunnen kijken. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als de streaminggigant ons meer informatie geeft.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Netflix zullen verschijnen.

Waar gaat het verhaal van ‘That ’90s Show’ over?

Kitty en Red Forman verwelkomen een nieuwe generatie tieners in de kelder wanneer hun kleindochter Leia besluit om de zomer in Wisconsin door te brengen.

TitelThat ’90s Show
Jaar2023-
SoortSerie
TaalEngels
Duur2 seizoenen
GenreKomedie
MakerJeb Stuart
CastDebra Jo Rupp, Kurtwood Smith, Callie Haverda, Ashley Aufderheide, Mace Coronel, Reyn Doi, Sam Morelos, Maxwell Acee Donovan
That '90s Show | Official Trailer | Netflix

Veelgestelde vragen

  • Waar kun je de serie That ’90s Show online kijken?

    That ’90s Show is op dit moment alleen op Netflix te zien, omdat het een Original serie van de streamingdienst is. Daarom zal de serie niet te zien zijn op Videoland, Amazon Prime Video, Disney+ of een ander video on demand-platform.

  • Wanneer komt seizoen 2 van That ’90s Show op Netflix in Nederland?

    Op dit moment is het nog niet bekend wanneer het tweede seizoen van That ’90s Show verwacht wordt. Uiteraard hoor je het direct van ons via je mail als er meer nieuws is.


Synopsis: Netflix

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.