Wanneer komt ‘That ’90s Show’ seizoen 2 op Netflix?

Na jarenlang wachten is de That ’70s Show-spin-off That ’90s Show sinds januari 2023 eindelijk te zien op Netflix. Maar komt er na de tien afleveringen van seizoen 1 nog een vervolg? En wanneer komt That ’90s Show seizoen 2 op Netflix? In dit artikel vind je alle informatie die we tot nu toe weten.

Komt er een ‘That ’90s Show’ seizoen 2?

Netflix heeft op zaterdag 4 februari, slechts enkele weken na de première van That ’90s Show, bekendgemaakt dat er een tweede seizoen gaat komen. Ook weten we al dat dit seizoen een stuk langer wordt, maar liefst zestien afleveringen bevat en ons meeneemt naar het jaar 1996.

Wanneer komt ‘That ’90s Show’ seizoen 2 op Netflix Nederland?

Het is sinds kort bekend wanneer we naar het tweede seizoen van That ’90s Show kunnen kijken. Netflix heeft besloten het seizoen in twee delen op te delen. Deel 1 komt op 27 juni 2024, deel 2 op 24 oktober. Uit hoeveel afleveringen beide delen bestaan, is nog onduidelijk.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Netflix zullen verschijnen.

Waar gaat het verhaal van ‘That ’90s Show’ over?

Kitty en Red Forman verwelkomen een nieuwe generatie tieners in de kelder wanneer hun kleindochter Leia besluit om de zomer in Wisconsin door te brengen.

TitelThat ’90s Show
Jaar2023-
SoortSerie
TaalEngels
Duur2 seizoenen
GenreKomedie
MakerJeb Stuart
CastDebra Jo Rupp, Kurtwood Smith, Callie Haverda, Ashley Aufderheide, Mace Coronel, Reyn Doi, Sam Morelos, Maxwell Acee Donovan

Veelgestelde vragen


Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.