Waar kun je de film ‘Thanksgiving’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Thanksgiving (2023) online kijken kunnen. Deze horrorfilm volgt een seriemoordenaar die geïnspireerd is door Thanksgiving. In dit artikel geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Thanksgiving’ (2023) online kijken?

Thanksgiving draaide in november 2023 in de Nederlandse bioscopen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Thanksgiving bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 29 januari 2024 toe aan het aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
🔜 SkyShowtime➡️ Ga direct naar SkyShowtime. De film is gedistribueerd door Sony Pictures Releasing via Universal Pictures. Dit is een filmstudio die onderdeel uitmaakt van NBCUniversal, wat op zijn beurt weer onder Comcast Corporation valt. De kans is dan ook groot dat dit bedrijf de film zal willen uitbrengen op haar nieuwe streamingdienst SkyShowtime, al is dit nog niet officieel bevestigd.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Thanksgiving niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxThanksgiving is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
✔️ NetflixDeze film is sinds kort te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Thanksgiving’ (2023)

Nadat rellen tijdens Black Friday uitlopen op een tragedie, slaat een mysterieuze, door Thanksgiving geïnspireerde moordenaar toe in Plymouth, Massachussetts, waar deze beruchte feestdag ontstaan is.

Streaming informatie over de film

TitelThanksgiving
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 46 minuten
TaalEngels
CategorieHorror, Thriller
RegisseurEli Roth
CastPatrick Dempsey, Addison Rae, Milo Manheim, Nell Verlaque, Gina Gershon, Jalen Brooks Thomas, Rick Hoffman

Synopsis: Sony Pictures Releasing (via Universal)

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.