Intense horrorfilm staat nu op Netflix: “Aanrader!”

Zin in een horrorfilm? Netflix heeft vandaag Thanksgiving toegevoegd aan het aanbod. De film komt van de hand van Eli Roth, die ons eerder onder meer Hostel en Cabin Fever voorgeschoteld heeft. Fans van slasherfilms komen ook met zijn nieuwste film aan hun trekken, zo blijkt uit de reacties van kijkers.

‘Thanksgiving’ staat nu op Netflix

Netflix trakteert je op donderdag 30 mei op de film Thanksgiving. Deze horror begint in een groot warenhuis, waar een Black Friday-actie compleet uit de hand loopt. Dit mondt uit in chaos, bloed en zelfs de dood. En dat zorgt ervoor dat iemand op wraak zint. Een jaar later duikt er dan ook een moordenaar op die geïnspireerd is door Thanksgiving en alle betrokkenen wil straffen.

Deze film van Eli Roth is gebaseerd op een nep-trailer die veertig jaar geleden vertoond werd voor Grindhouse van Quentin Tarantino. Hij heeft er een slasher van gemaakt zoals je van slashers gewend bent: vol bloederige moorden. Hieronder bekijk je de trailer.

Horrorfans zijn positief over ‘Thanksgiving’

Eind vorig jaar verscheen Thanksgiving in de bioscoop, dus het zou goed kunnen dat je hem als horrorfan al gezien hebt. Veel kijkers waren er erg over te spreken. Hieronder vind je een greep uit alle reacties.

Meer informatie over de film

Nadat rellen tijdens Black Friday uitlopen op een tragedie, slaat een mysterieuze, door Thanksgiving geïnspireerde moordenaar toe in Plymouth, Massachussetts, waar deze beruchte feestdag ontstaan is.

TitelThanksgiving
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 46 minuten
TaalEngels
CategorieHorror, Thriller
RegisseurEli Roth
CastPatrick Dempsey, Addison Rae, Milo Manheim, Nell Verlaque, Gina Gershon, Jalen Brooks Thomas, Rick Hoffman

Synopsis: Sony Pictures Releasing (via Universal)

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.