Bloederige horrorfilm ‘Terrifier 2’ is sinds vanmorgen te streamen

Herinner je je Terrifier 2 nog? Deze film verscheen een paar maanden geleden op het witte doek en veel Nederlandse bioscopen deelden voor de voorstellingen kotszakjes uit omdat het zó gruwelijk zou zijn. Eerder kwamen er al berichten uit Amerika dat bioscoopbezoekers massaal waren flauwgevallen bij het zien van de daden van de moordlustige clown. Nu was dit allemaal natuurlijk meer een publiciteitsstunt dan echt de realiteit, maar je weet wel gelijk wat voor film je kunt verwachten: wreed, bloederig en erg visueel. Benieuwd? Pathé Thuis voegde hem op woensdag 10 mei toe aan het aanbod.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Gruwelijke clown in ‘Terrifier 2’

In 2016 maakte het publiek door Terrifier voor het eerst kennis met de meedogenloze seriemoordenaar Art the Clown, die tijdens Halloween een waar bloedbad aanrichtte. Begin 2023 was hij, na veel vraag van de fans, terug op het witte doek en minstens net zo moordlustig.

In de verhaallijn is het een jaar na de vorige slachtpartij en Miles County maakt zich weer klaar voor Halloween. We volgen broer en zus Sienna en Jonathan, die flink wat af ruziën om hun kostuums. Jonathan wil namelijk als Art the Clown verkleed gaan, maar volgens Sienna kan dat écht niet. Wat ze niet weet, is dat de beruchte moordenaar dichterbij is dan ze denkt… en dat hij klaar is om opnieuw voor een killstreak te gaan.

‘Terrifier 2’ is nu al online te zien bij Pathé Thuis

Op woensdag 10 mei voegde TVOD-streamingdienst Pathé Thuis de horrorfilm toe aan het aanbod. Vanaf nu kun je hem kopen (voor €9,99) of huren (vanaf €4,99). Een abonnement is dus niet nodig voor het kijken van Terrifier 2 en als je je nu gratis aanmeldt bekijk je je eerste film met tot 60% korting.

Koop je de film bij Pathé Thuis, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan. Je kunt hem dan zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek.

→ Zin in een filmmarathon? Bekijk ook Terrifier 1 hier op Pathé Thuis 🍿

Meer informatie over de film

Het is een jaar sinds de beruchte slachtpartij in Miles County en het stadje maakt zich op voor Halloween. Sienna is al maanden bezig aan haar sexy warrior-kostuum en haar broertje Jonathan denkt erover om verkleed te gaan als Art the Clown. Terwijl broer en zus ruziën over hoe ongepast het is om als een gestoorde serial killer verkleed te gaan, lijkt de échte Art the Clown herrezen uit de dood, en klaar om opnieuw een flinke ravage aan te richten.

TitelTerrifier 2
Jaar2023
SoortFilm
Duur2 uur en 18 minuten
TaalEngels
CategorieHorror
RegisseurDamien Leone
CastDavid Howard Thornton, Lauren LaVera, Jenna Kanell

Synopsis: Gusto Entertainment

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.