Waar kun je de film ‘Terrifier 2’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Terrifier 2 (2023) online kijken kunnen. In dit vervolg op Terrifier is Art the Clown terug en moordlustiger dan ooit. Het is precies een jaar sinds de beruchte slachtpartij in Miles County en weer Halloween. Sienna en Jonathan komen in aanraking met de seriemoordenaar, die is herrezen uit de dood. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Terrifier 2’ (2023) online kijken?

Terrifier 2 is sinds 19 januari 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem momenteel online kunt kijken.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Terrifier 2 bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de horrorfilm op woensdag 10 mei toe aan het aanbod. Daarnaast is het eerste deel uit 2016 hier ook al te bekijken. En als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting. 👉 Bekijk gelijk Terrifier uit 2016 bij Pathé Thuis.
Amazon Prime Video➡️ Ga direct naar Terrifier 2 bij Amazon Prime Video. De streamingdienst voegt de film op 18 oktober 2023 toe aan het aanbod.
⛔️ Disney+Terrifier 2 is niet te zien bij Disney+.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze film niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Terrifier 2 nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden. Het eerste deel kun je hier wel zien.

Verhaal en trailer van ‘Terrifier’ (2023)

Het is een jaar sinds de beruchte slachtpartij in Miles County en het stadje maakt zich op voor Halloween. Sienna is al maanden bezig aan haar sexy warrior-kostuum en haar broertje Jonathan denkt erover om verkleed te gaan als Art the Clown. Terwijl broer en zus ruziën over hoe ongepast het is om als een gestoorde serial killer verkleed te gaan, lijkt de échte Art the Clown herrezen uit de dood, en klaar om opnieuw een flinke ravage aan te richten.

Streaming informatie over de film

TitelTerrifier 2
Jaar2023
SoortFilm
Duur2 uur en 18 minuten
TaalEngels
CategorieHorror
RegisseurDamien Leone
CastDavid Howard Thornton, Lauren LaVera, Jenna Kanell

Synopsis: Gusto Entertainment

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.