Is er tennis op tv vandaag? – Alle wedstrijden (en waar je ze kunt kijken)

De tenniskalender staat bomvol wedstrijden en toernooien. Hierdoor vraag je je vast af naar welke matches uit het tennis je vandaag op tv kunt kijken. In dit artikel zetten we alle wedstrijden voor je op een rij. Uiteraard laten we bij ieder duel weten waar je deze direct op tv en online kijken kunt.

Tv-zenders die tenniswedstrijden uitzenden

Op dit moment zijn er twee mogelijkheden om via tv naar tenniswedstrijden te kijken. Allereerst heeft Ziggo Sport de uitzendrechten van matches en belangrijke toernooien in Nederland in handen. De oranje provider maakt het mogelijk om alle wedstrijden en hoogtepunten van de ATP 1000- en 500-toernooien en de WTA-matches te volgen. Naast deze duels kijk je hier ook naar de strijd om de Davis CupBillie Jean King Cup en de ABN AMRO Open. Tevens heeft Ziggo Sport de uitzendrechten in handen van het prestigieuze Engelse Wimbledon.

Naast Ziggo Sport heeft Eurosport de uitzendrechten voor de Grand Slam-toernooien. Hierdoor kun je op tv via deze sportzenders live kijken naar volledige uitzendingen. Eurosport is samen met zenders als Animal Planet, BBC, Discovery, Discovery Science, Food Network, HGTV, Investigation Discovery, MotorTrend en TLC online te streamen op de videodienst discovery+. 👉 Ga meteen naar tennis bij discovery+.

Alle wedstrijden uit het tennis deze week

Deze week staat de tenniswereld volledig in het teken van de Davis Cup Finals. Tijdens deze finaleronde nemen acht landenteams het tegen elkaar op. Ook ‘onze’ eigen Nederlandse tennissers zijn van de partij. Hieronder vind je de matches die momenteel bekend zijn op donderdag 23 november tot en met zondag 26 november.

Donderdag 23 november 2023

🇮🇹 Italië vs. 🇳🇱 Nederland10:00 uur🎾 Kwartfinale (Davis Cup)➡️ Kijk direct via Ziggo Sport (Select)
🇷🇸 Servië vs. 🇬🇧 Verenigd Koninkrijk17:30 uur🎾 Kwartfinale (Davis Cup)➡️ Kijk direct via Ziggo Sport (Select)

Vrijdag 24 november 2023

🇫🇮 Finland vs. 🇦🇺 Australië16:00 uur🎾 Halve finale (Davis Cup)➡️ Kijk direct via Ziggo Sport (Select)

Zaterdag 25 november 2023

❓ vs. ❓12:00 uur🎾 Halve finale (Davis Cup)➡️ Kijk direct via Ziggo Sport Tennis

Zondag 26 november 2023

❓ vs. ❓16:00 uur🎾 Finale (Davis Cup)➡️ Kijk direct via Ziggo Sport Tennis

Afbeelding ter illustratie

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.