Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over het online kijken van de film Tenet uit 2020. De film behaalde tot dusver een 8.4 uit 10 op IMDb en filmliefhebbers streamen de film graag.

In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Pathé Thuis of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Tenet uit 2020 online kijken?

ℹ️ Pathé Thuis: Deze titel zal van alle streamingdiensten na de release het eerste te bekijken zijn via Pathé Thuis. Ga direct naar Pathé Thuis.

ℹ️ Ziggo on Demand: Ziggo on Demand biedt na de release tevens als eerste deze titel aan. Ga direct naar Ziggo on Demand.

Bol.com: Als je deze titel op DVD of Blu-ray wilt hebben, vind je die bij Bol.com. Ga direct naar de film op Bol.com.

Verhaal van Tenet (2020)

Gewapend met slechts één woord, Tenet, en vechtend voor het overleven van de hele wereld, reist een Protagonist door een schemerwereld van internationale spionage op een missie die zich zal ontvouwen in iets buiten de echte tijd.

TENET - Final Trailer

Streaming informatie over de film

Jaar: 2020
Categorie: Actie, Sci-Fi
Regisseur: Christopher Nolan
Schrijvers: Christopher Nolan
Cast: John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki
IMDb: 8.4 uit 10 op IMDb
Trailer: Bekijk via YouTube
Bestel: Bestel via Bol.com

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de film op Streamwijzer.