Waar kan ik de film Tenet (2020) online kijken?

Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over het online kijken van de film Tenet uit 2020. De film behaalde tot dusver een 8.4 uit 10 op IMDb en filmliefhebbers streamen de film graag.

In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Pathé Thuis of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Tenet uit 2020 online kijken?

Amazon Prime Video: Sinds april 2021 is Tenet te zien op Amazon’s streamingdienst Prime Video. Ga direct naar de film bij Amazon Prime Vidoe.

Helaas is Tenet niet te zien op Netflix of Disney+, maar via de onderstaande kanalen kun je wil de losse film streamen. Bekijk zeker even de prijs op elke streamingdienst, zodat je de beste deal van dit moment scoort.

Bol.com: Als je deze titel op DVD of Blu-ray wilt hebben, vind je die het eerste bij Bol.com. Ga direct naar de film op Bol.com.

Pathé Thuis: Deze titel is te bekijken via Pathé Thuis. Ga direct naar de film op Pathé Thuis.

meJane: Het online filmplatform meJane biedt deze titel aan om meteen te streamen. Ga direct naar de film op meJane.

Ziggo on Demand: Ziggo on Demand biedt tevens als eerste deze titel aan. Ga direct naar de film op Ziggo on Demand.

Apple TV+: Daarnaast biedt streamingdienst Apple TV+ de mogelijkheid om deze titel te huren of kopen. Ga direct naar de film op Apple TV+.

Google Play: Verder is de film te huur of koop bij de internationale webshop van Google. Ga direct naar de film op Google Play.

Amazon.nl: De online winkel Amazon.nl biedt deze titel op schijf aan. Ga direct naar de film op Amazon.nl.

Verhaal van Tenet (2020)

Gewapend met slechts één woord, Tenet, en vechtend voor het overleven van de hele wereld, reist een Protagonist door een schemerwereld van internationale spionage op een missie die zich zal ontvouwen in iets buiten de echte tijd.

TENET - Final Trailer

Streaming informatie over de film

Jaar: 2020
Categorie: Actie, Sci-Fi
Regisseur: Christopher Nolan
Schrijvers: Christopher Nolan
Cast: John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki
IMDb: 8.4 uit 10 op IMDb
Trailer: Bekijk via YouTube
Bestel: Bestel via Bol.com

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de film op Streamwijzer.