Temptation Island 2019 op Videoland | Wat weten we?

Na het gigantische succes van Temptation Island de afgelopen jaren belooft de realityshow in 2019 weer veel goed! Hier verzamelen we alles over geruchten en bekendmakingen over Temptation Island 2019 en het streamen van de serie op Videoland!

Waar kan ik Temptation Island 2019 streamen?

Temptation Island 2019 is zoals elk jaar te streamen op Videoland! Het is zelfs zo dat de afleveringen van de volgende week op tv door Videoland abonnees al bekeken kunnen worden. Je hebt dus een week voorsprong op de rest van Nederland met de sappigste roddels!

Teaser en eerste beelden

Videoland heeft op Facebook een teaser uitgegeven voor het seizoen 2019 van de populaire realityshow. En dat belooft alvast veel goeds! Het lijkt erop dat er weer genoeg drama zal plaatsvinden in dit seizoen. Ook wordt de prachtige release date in de teaser bekendgemaakt: Valentijnsdag, 14 februari 2019!

Ook zijn de eerste beelden van Temptation Island 2019 vrijgegeven door het Vlaamse VIJF. Hieronder zie je de spannende en ontluisterende beelden van het nieuwste seizoen van Temptation Island!

Wanneer begint Temptation Island 2019 (release date)?

Zoals in bovenstaande beelden bekendgemaakt is door Videoland zal Temptation Island beginnen vanaf Valentijnsdag, 14 februari 2019! Videoland abonnees kunnen elke week de afleveringen een week vooruit kijken.

Wie zijn de deelnemers van Temptation Island 2019?

We kunnen nog niks met zekerheid zeggen, maar social media lijken te duiden op de volgende drie stelletjes: Roger & Laura, Sidney & Demi, Heikki & Milou en Rodanya Kelsey & Morgan Cyriel. Zie hier de geruchten op Facebook pagina’s over de deelnemende stellen die de verleiding van Temptation Island 2019 aan zouden gaan.

Videoland Aanbod

Om te kijken wat er nog meer allemaal te zien is op de streamingdienst, klik hier: Videoland aanbod. Benieuwd wat er ook op de andere streamingdiensten te zien is? Klik dan hier.