‘Temptation Island’ is terug (en dit moet je weten over het nieuwe seizoen)

Yes, je favoriete realityserie is eindelijk terug op Videoland! Vier gloednieuwe koppels stellen in het zonnige Mexico hun relatie op de proef. Zijn ze eigenlijk wel bij hun ware liefde of is er iemand die beter bij ze past? Vandaag is het gloednieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave van start gegaan met maar liefst twee afleveringen.

📺 Bekijk de negen andere nieuwe films en series die deze week verschijnen in de Streamwijzer Top 10 van week 13.

Dit zijn de koppels van dit seizoen ‘Temptation Island: Love or Leave’

Vier gloednieuwe koppels zijn afgereisd naar Mexico om onder leiding van Kaj Gorgels en Monica Geuze te kijken of ze in de juiste relatie zitten. Omringd door knappe vrijgezellen kunnen ze een aantal weken ‘single’ zijn en daten met anderen om te zien of er ook buiten hun partner iemand is waarmee ze een diepe connectie kunnen (en willen) aangaan.

Leuk feitje: een van de koppels kennen we al uit een eerder seizoen van Temptation Island. Mike Koot (“kleine Mike”) en Evie van Vliet deden in 2020 mee als singles, wisten de liefde niet te vinden en gingen er na afloop met elkaar vandoor. Sindsdien zijn ze samen en nu is het tijd om aan de andere kant plaats te nemen: als koppel dat hun relatie test. Bevalt dit ze net zo goed of blijkt dit toch zwaarder te zijn? Hieronder zie je ook de andere stellen.

Nieuwe twist in het vierde seizoen van ‘Temptation Island: Love or Leave’

Vorig jaar hadden we de Swing of Love, die ervoor zorgde dat Linde en Jan Sietse het eiland eerder mochten verlaten. Ook deze keer is er een nieuwe twist: er wordt een secret koppel geïntroduceerd.

Zij bevinden zich eerst tussen de vrijgezellen en hebben zo de kans om de andere singles beter te leren kennen. Levert deze voorkennis nog iets op of zorgt het alleen maar voor meer stress? Inmiddels zijn de eerste beelden met ons gedeeld en zien we dat het hoe dan ook weer een hoop drama gaat worden. Wij kunnen niet wachten!

Uitzendschema van dit seizoen

Vandaag heeft Videoland de eerste twee afleveringen live gezet. Het is nog niet bekend hoeveel afleveringen er precies zullen komen, maar vorig jaar waren het er twaalf. Mocht dat nu weer zo zijn, dan ziet het uitzendschema er als volgt uit.

AfleveringWeekdagDatum
1Donderdag30 maart 2023
2Donderdag30 maart 2023
3Donderdag6 april 2023
4Donderdag13 april 2023
5Donderdag20 april 2023
6Donderdag27 april 2023
7Donderdag4 mei 2023
8Donderdag11 mei 2023
9Donderdag18 mei 2023
10Donderdag25 mei 2023
11Donderdag1 juni 2023
12Donderdag8 juni 2023

Meer informatie over de realityserie

Vier koppels proberen te ontdekken of ze met de ware zijn of dat er toch iemand is die beter bij hen past. De partners worden van elkaar gescheiden en komen in contact met singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Tijdens meerdere dates krijgen ze de kans een diepere connectie aan te gaan en te groeien als persoon. Gaan de deelnemers na het experiment weer terug naar hun vaste partner?

TitelTemptation Island: Love or Leave
SoortSerie
Jaar2020-
Duur4 seizoenen
TaalNederlands
CategorieReality, Romantiek
PresentatorenKaj Gorgels, Monica Geuze

Synopsis: RTL / Videoland

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.