Seizoen 2 van ‘Temptation Island: Love or Leave’ komt op 26 augustus naar Videoland (en dit zijn de koppels)

“YOU’RE NOT GONNA TEMPT MEEEEE!” Jaja, het allernieuwste seizoen van Temptation Island: Love or Leave is vanaf deze maand eindelijk te bekijken op Videoland. Hieronder vind je we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer, de datum en het uitzendschema van Temptation Island: Love or Leave seizoen 2 op Videoland.

Waar gaat het verhaal van Temptation Island: Love or Leave over?

Vier koppels proberen in het zonnige Italië te ontdekken of ze met de ware zijn of dat er toch iemand is die beter bij hen past. De partners worden van elkaar gescheiden en komen in contact met singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Tijdens meerdere dates krijgen ze de kans een diepere connectie aan te gaan en te groeien als persoon. Gaan de deelnemers na het experiment weer terug naar hun vaste partner?

Soort: Serie
Jaar: 2021
Duur: 2 seizoenen
Taal: Nederlands
Categorie: Reality, Romantiek
Presentatoren: Kaj Gorgels, Monica Geuze, Viktor Verhulst
Kijken: Bekijk direct op Videoland

Wanneer komt Temptation Island: Love or Leave seizoen 2 op Videoland?

Via een Instagram-post bracht de streamingdienst het mooie nieuws naar buiten dat het nieuwste seizoen van Tempa tussen de films en series die in augustus 2021 op Videoland komen zou vallen.

Vanaf 26 augustus 2021 kunnen we dus wekelijks genieten van een nieuwe aflevering van de realityserie. En we verwachten daar natuurlijk heel, heel veel DRAMA!

  1. Waar kun je Temptation Island: Love or Leave online kijken?

    Temptation Island: Love or Leave is een Videoland Original-serie en is dus exclusief op deze streamingdienst te zien. De serie zal dan ook niet verschijnen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video of een ander video on demand-platform in Nederland.

  2. Wanneer komt Temptation Island: Love or Leave seizoen 2 op Videoland?

    Vanaf 26 augustus 2021 zal het tweede seizoen van Temptation Island: Love or Leave te zien zijn op Videoland met wekelijks een nieuwe aflevering.

Komt er een Temptation Island: Love or Leave seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Helaas weten we nog niet of er een derde seizoen van Temptation komt. Zodra meer bekend is, zullen we het nieuws op Streamwijzer bekendmaken.

Welke teaser of trailer is er van Temptation Island: Love or Leave seizoen 2?

Hieronder bekijk je de trailer, waarin de koppels van het tweede seizoen van Tempa LOL worden voorgesteld. Alvast heel veel kijkplezier!

Dit zijn de koppels van Temptation Island: Love or Leave S2 | Vanaf 26 augustus

Wat zijn de koppels van het tweede seizoen van Temptation Island: Love or Leave?

Wouter Julia

Wouter & Julia (Nederlands)

De sportieve 30-jarige Wouter is anderhalf jaar samen met de lieve en sociale Julia van 24. Het koppel heeft elkaar leren kennen via een datingapp. Door slechte ervaringen in het verleden vindt Wouter het lastig om Julia volledig te vertrouwen. Iets waar Julia moeite mee heeft, ook omdat Wouter zelf niet eerlijk is geweest aan het begin van hun relatie. Door het avontuur aan te gaan wil Julia aan hem laten zien dat zij anders is dan andere vrouwen en wel te vertrouwen is. Ze wil graag een toekomst met hem opbouwen, maar alleen als hij er volledig voor wil gaan.

Koen Deborah

Koen & Deborah (Nederlands)

De zorgzame 24-jarige Deborah en de zelfverzekerde 27-jarige Koen zijn al negen jaar samen. In het begin van hun relatie hebben ze allebei contact gehad met anderen, waardoor het vertrouwen in elkaar is beschadigd. Doordat ze al zo lang samen zijn vragen ze zich af of er niet toch iemand anders beter bij hen past. Het avontuur van Temptation Island willen ze gebruiken om het vertrouwen in elkaar te herstellen en erachter te komen of ze daadwerkelijk voor elkaar bestemd zijn. Is het Love or Leave?

Bert Delphine

Bert & Delphine (Vlaams)

De 27-jarige Delphine en de 33- jarige Bert hebben elkaar leren kennen in het uitgaansleven. Delphine had toen een relatie, maar na enkele dates koos ze toch voor Bert. Opposites attract: Delphine & Bert zijn elkaars absolute tegenpolen, tegelijkertijd vullen ze elkaar ook perfect aan. Zo is het koppel al tien jaar samen. Vier jaar geleden is Bert de mist in gegaan: hij heeft met een andere vrouw gezoend en verzweeg dit voor Delphine. De misstap van Bert zorgt nog regelmatig voor pittige discussies. Temptation Island: Love or Leave is een manier voor Bert om Delphine te laten zien dat hij wel trouw kan zijn.

Nico Donna

Nico & Donna (Vlaams)

De 26-jarige Donna en de 26-jarige Nico zijn 2,5 jaar samen. Voor Donna sloeg de vonk over toen ze Nico voor het eerst zag, ze voelde zich meteen tot hem aangetrokken. Na een avondje uit is de vonk bij beiden volledig overgeslagen. De liefde tussen Donna en Nico evolueerde snel: na hun eerste vakantie trok Nico meteen bij haar in. In hun relatie namen ze al grote stappen: ze kochten een appartement en hebben twee hondjes. Nico ergert zich soms aan de jaloerse houding van Donna, hij voelt soms wat wantrouwen. Op Temptation Island: Love or Leave wil Nico bewijzen dat het wantrouwen van Donna niet nodig is en testen ze of ze écht de ware voor elkaar zijn.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.