Temptation Island gemist? | Online seizoen 2019 kijken

Na het gigantische succes van Temptation Island de afgelopen jaren belooft de realityshow in 2019 weer veel goeds! Het spannende nieuwste seizoen is nu al geweldig. Heb je afleveringen van seizoen 2019 van Temptation Island gemist? Die kun je kijken op Videoland! Alles voor Temptation Island fans vind je verder hier.

Waar kan ik Temptation Island 2019 streamen?

Temptation Island 2019 is zoals elk jaar te streamen op Videoland! Het is zelfs zo dat de afleveringen van de volgende week op tv door Videoland abonnees al bekeken kunnen worden. Je hebt dus een week voorsprong op de rest van Nederland met de sappigste roddels!

Teaser en beelden

Videoland heeft op Facebook voor het begin een teaser uitgegeven voor het seizoen 2019 van de populaire realityshow. Er vindt natuurlijk weer meer dan genoeg drama plaats dit seizoen. Ook werd de prachtige release date in de teaser bekendgemaakt: Valentijnsdag, 14 februari 2019!

Ook zijn deze beelden van Temptation Island 2019 eerder al vrijgegeven door het Vlaamse VIJF. Hieronder zie je de spannende en ontluisterende beelden van het nieuwste seizoen van Temptation Island!

Wanneer is Temptation Island 2019 begonnen ?

Zoals in bovenstaande beelden bekendgemaakt is door Videoland is Temptation Island begonnen op Valentijnsdag, 14 februari 2019! Videoland abonnees kunnen elke week de afleveringen een week vooruit kijken.

Wie zijn de deelnemers van Temptation Island 2019?

We kunnen nog niks met zekerheid zeggen, maar social media lijken te duiden op de volgende drie stelletjes: Roger & Laura, Sidney & Demi, Heikki & Milou en Rodanya Kelsey & Morgan Cyriel. Zie hier de geruchten op Facebook pagina’s over de deelnemende stellen die de verleiding van Temptation Island 2019 aan zouden gaan.

Videoland Aanbod

Het volledige online aanbod van alle streamingdiensten in Nederland is te vinden in de categorie online. Als je enkel naar de films en series van Netflix op zoek bent vind je die in het Videoland aanbod. Ook vind je op Streamwijzer het Netflix aanbod, Ziggo GO Movies & Series aanbod en Amazon Prime Video Nederland aanbod.

Temptation Island gemist van seizoen 2019 en waar kan je het terugkijken?

Als je afleveringen van Temptation Island gemist hebt in het seizoen van 2019 laat Streamwijzer je hier weten waar je die terug kan kijken! Ook wordt hier meer verteld over Temptation Island op Videoland.Temptation Island gemist