Waar kun je de film ‘Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem (2023) online kijken kunnen. In deze reboot volgen we de welbekende Turtle-broers, die moeten strijden tegen een mysterieuze misdaadorganisatie. Hieronder is te vinden of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem’ (2023) online kijken?

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem is sinds 9 augustus 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken. Op Streamwijzer vind je ook informatie over de andere Ninja Turtles-films.

🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek direct naar Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt de nieuwste films vaak als eerste aan het aanbod toe, maar op dit moment is de releasedatum nog niet bekend. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting. Ook een aantal andere Ninja Turtles-films bekijk je hier op Pathé Thuis.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxTeenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
🔜 SkyShowtimeDe film is gedistribueerd door Paramount Pictures via Universal Pictures. Dit zijn filmstudio’s die onderdeel uitmaken van NBCUniversal, wat op zijn beurt weer onder Comcast Corporation valt. De kans is dan ook groot dat dit bedrijf de film zal willen uitbrengen op haar nieuwe streamingdienst SkyShowtime, al is dit nog niet officieel bevestigd.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem’ (2023)

Nadat ze zich jarenlang verscholen hebben voor mensen hopen de Turtle-broers nu met heldhaftige acties New York voor zich te winnen en geaccepteerd te worden als gewone tieners. Met hulp van hun nieuwe vriendin April O’Neil gaan ze de strijd aan met een mysterieuze misdaadorganisatie, maar dat blijkt nog niet zo makkelijk. Zeker niet als ze een mutantenleger achter zich aan krijgen.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem | Official Trailer (2023 Movie) - Seth Rogen

Streaming informatie over de film

TitelTeenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 40 minuten
TaalEngels
CategorieFamiliefilm, Animatie
RegisseurJeff Rowe
StemcastHannibal Buress, Micah Abbey, Shamon Brown, Rose Byrne, John Cena, Jackie Chan, Nicolas Cantu, Giancarlo Esposito, Ice Cube, Seth Rogen, Natasia Demetriou, Ayo Edebiri, Paul Rudd, Maya Rudolph, Post Malone, Brady Noon

Synopsis: Paramount Pictures (via Universal)

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.