Waar kun je de ‘Teen Wolf’-film (2023) online kijken in Nederland?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Teen Wolf: The Movie (2023) online kijken kunnen. Deze langverwachte vervolgfilm op de ontzettend populaire serie Teen Wolf is op de Amerikaanse streamingdienst Paramount+ verschenen, maar waar kunnen we er in Nederland naar kijken? In dit artikel geven wij aan of deze titel op het moment van schrijven te zien is op streamingdiensten als Amazon Prime Video, Apple TV+, CineMember, Disney+HBO MaxNetflix, NLZIET, Pathé Thuis, SkyShowtime, ViaplayVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

‘Teen Wolf: The Movie’ online kijken: bij welke streamingdiensten kan dat?

Al langere tijd was bekend dat er een vervolg gemaakt ging worden op de populaire serie Teen Wolf met een aantal originele castleden in de hoofdrollen (waaronder Tyler Posey, Crystal Reed en Holland Roden) en in 2023 was het eindelijk zover. Maar hoe kunnen we hier in Nederland naar kijken? Hoewel alle zes seizoenen van de serie hier wel op Netflix te vinden zijn, staat de film op het moment van schrijven niet op een streamingdienst. Toch kun je hier wel naar Teen Wolf: The Movie kijken door het gebruik van een goede VPN. Lees hier uitleg en tips over het gebruik van een VPN.

Kort gezegd werkt het heel simpel: een VPN is een anonieme internetverbinding die ervoor zorgt dat jouw privacy gewaarborgd wordt. Hiermee kun je zelf instellen welk locatiesignaal jouw apparaat afgeeft. Stel je je VPN in op de Verenigde Staten? Dan denkt een website dat jij in de VS bent en kun je als gevolg hiervan gewoon naar Teen Wolf: The Movie bij de Amerikaanse streamingdienst Paramount+ kijken. Bekijk altijd zelf of het gebruik van een VPN niet in strijd is met de algemene voorwaarden van een video on demand-platform. In een paar simpele stappen werkt het gebruik van dit systeem als volgt:

  1. Ga naar NordVPN of ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN vanaf slechts €2 per maand
  2. Zet je locatie via de app op de Verenigde Staten of het Verenigd Koninkrijk
  3. Ga direct naar Teen Wolf bij de streamingdienst Paramount+ en begin met kijken! 🍿

Momenteel biedt deze methode de enige bij ons bekende mogelijkheid om vanuit Nederland online te kijken naar de film. Hieronder staan de streamingopties nog eens op een rijtje.

🌎 Paramount+Lees direct alles over streaming met een VPN. De streamingdienst Paramount+ is namelijk niet beschikbaar vanuit Nederland, maar met een goede VPN kun je wel toegang tot het video on demand-platform in de Verenigde Staten of het Verenigd Koninkrijk krijgen. Daar maakt Teen Wolf: The Movie momenteel onderdeel uit van het aanbod.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je wel de zes seizoenen van de serie kijken, maar is de film jammer genoeg niet zien.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Prime Video, de streamingdienst van Amazon, kun je op het moment van schrijven niet naar deze titel kijken.
⛔️ Disney+Als abonnee van Disney+ kijk je naar films van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. Deze titel is er momenteel echter niet te vinden.
⛔️ HBO MaxHBO Max vertoont films en series van HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Max Originals en meer in Nederland. Deze titel kijk je er echter momenteel niet.
⛔️ Pathé ThuisJe kunt bij Pathé Thuis een breed aanbod van films huren of kopen zonder abonnement, maar deze titel is er niet te zien.
🔜 SkyShowtimeIn Amerika verschijnt Teen Wolf: The Movie op Paramount+. Deze streamingdienst is onderdeel van Paramount Global en dit valt onder ViacomCBS, het bedrijf achter SkyShowtime. De kans is dus aanwezig dat Teen Wolf: The Movie in de toekomst in Nederland naar dit video on demand-platform komt, al is dit nog niet officieel bevestigd. Ook de serie is op dit moment niet te zien op SkyShowtime.
⛔️ ViaplayViaplay staat bekend om het grote sportaanbod, maar er zijn ook veel films en series te zien. Deze titel is echter niet in het aanbod opgenomen op het moment van schrijven.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Gratis online kijken naar de ‘Teen Wolf’-film

Uit het bovenstaande overzicht blijkt dat de Teen Wolf-film bij onze laatste check niet op Amazon Prime Video, niet op Apple TV+, niet op CANAL+, niet op Disney+, niet op HBO Max, niet op Netflix, niet op NLZIET, niet op Pathé Thuis, niet op SkyShowtime, niet op Viaplay en niet op Videoland te zien is.

De beschikbaarheid van een gratis mogelijkheid om films en series als deze titel te kijken bij streamingdiensten hangt af van het toegepaste abonnementsmodel. In ons overzicht van alle streamingdiensten in Nederland vind je meer informatie over deze opties en daarnaast kun je het lijstje met de kosten per videodienst raadplegen om uit te vinden hoeveel een abonnement momenteel kost. Verder hebben we in ons artikel over gratis naar films en series op streamingdiensten kijken vermeld waar je momenteel kosteloze proefperiodes kunt gebruiken en hoe je maximale korting op een lidmaatschap kunt claimen.

Verhaal van ‘Teen Wolf: The Movie’ (2023)

Er is een angstaanjagend kwaad opgedoken. De wolven huilen weer, maar alleen een weerwolf als Scott McCall kan zowel nieuwe bondgenoten verzamelen als oude vrienden herenigen om terug te vechten tegen wat de machtigste en dodelijkste vijand zou kunnen zijn.

Streaming informatie over de film

TitelTeen Wolf: The Movie
Jaar2023
SoortFilm
Duur2 uur en 20 minuten
TaalEngels
GenreActie, Drama
RegisseurRussell Mulcahy
CastTyler Posey, Crystal Reed, Holland Roden, Tyler Hoechlin, Shelley Hennig, JR Bourne, Colton Haynes, Linden Ashby, Melissa Ponzio, Ryan Kelley, Seth Gilliam, Ian Bohen, Dylan Sprayberry, Orny Adams, Vince Mattis, Amy L. Workman, Adam Fristoe, Aaron Hendry

Let op: het gebruik van een VPN om films en series te streamen is in Nederland niet illegaal, maar toegang verkrijgen tot verschillende bibliotheken van een streamingdienst kan in strijd zijn met de gebruikersvoorwaarden. Als u content streamt met een VPN, doet u dit op eigen risico. Streamwijzer en de aanbieders van Virtual Private Networks moedigen het gebruik van een VPN op een manier die mogelijk in strijd is met de ’terms and conditions’ van streamingdiensten niet aan. Lees altijd zelfs de gebruikersvoorwaarden.

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.