Wanneer komt seizoen 3 van Ted Lasso op Apple TV+?

Fans van onze favoriete Amerikaanse voetbalcoach hebben geluk, want het kijkcijferkanon Ted Lasso met Jason Sudeikis krijgt een derde seizoen! In dit artikel lees je wat we weten over de nieuwe afleveringen en geven we antwoord op de vraag: wanneer komt Ted Lasso seizoen 3 op Apple TV+?

Wanneer komt Ted Lasso seizoen 3 op Apple TV+ in Nederland?

In oktober van 2020 werd door Variety al bevestigd dat er na het tweede seizoen ook een derde deel van deze komedieserie zou worden gemaakt, maar lang wisten we niet precies wanneer dat zou zijn. Op Valentijnsdag maakte Apple TV+ echter duidelijk dat het wachten nu bijna tot een einde komt. Ze lieten weten wanneer het zover is: op woensdag 15 maart 2023.

Komt er een Ted Lasso seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

De komst van een vierde seizoen is helaas nog niet officieel bevestigd door Apple TV+ of de makers van Ted Lasso. We houden je verder van nieuws op de hoogte via onze website, via je mail en op onze social media-kanalen.

Welke teaser of trailer is er van Ted Lasso seizoen 3?

Apple TV+ heeft op 14 februari de officiële teaser van het derde seizoen met ons gedeeld. Je bekijkt hem hieronder.

Waar gaat het verhaal van Ted Lasso over?

Ted Lasso is een komedieserie op Apple TV+ met in de gelijknamige hoofdrol de acteur Jason Sudeikis. De acteur won voor zijn optreden een Golden Globe in de categorie ‘Best Performance by an Actor in a Television Series – Musical or Comedy’. We volgen hem met een achtergrond als coach in het American Football, terwijl hij wordt ingehuurd om een Brits voetbalteam te coachen. Wat hij mist in kennis, maakt hij echter goed met optimisme, gedrevenheid en… koekjes.

TitelTed Lasso
Jaar2021-
SoortSerie
Duur3 seizoenen
TaalEngels
CategorieKomedie, Drama, Sport
IMDb8,8 uit 227.000 stemmen
MakersJason Sudeikis, Brendan Hunt, Bill Lawrence, Joe Kelly
CastJason Sudeikis, Hannah Waddingham, Juno Temple, Brett Goldstein, Phil Dunster
KijkenBekijk direct 7 dagen gratis op Apple TV+

Veelgestelde vragen


Synopsis: Apple TV+