YES! Het derde seizoen van ‘Ted Lasso’ is vandaag van start gegaan

Het paradepaardje van Apple TV+ is terug! We hebben het dan natuurlijk over Ted Lasso, de hilarische komedie met Jason Sudeikis in de hoofdrol. We moesten er een tijdje op wachten, bijna twee jaar om precies te zijn, maar vandaag is het eindelijk zover en staat de allereerste aflevering van het derde seizoen live.

‘Ted Lasso’ is nu terug op Apple TV+

Zeg je Apple TV+, dan zeg je Ted Lasso. Deze serie is al sinds het eerste seizoen in 2020 verscheen het absolute kijkcijferkanon van de streamingdienst. En nu is er dan ook eindelijk een derde seizoen. Jason Sudeikis kruipt dus weer in de huid van de American Football-trainer Ted Lasso, die coach is geworden van een Engelse voetbalclub. Na het omstreden vertrek van Nate wordt AFC Richmond belachelijk gemaakt, waardoor de druk voor Ted steeds hoger wordt. Lukt het hem om binnen en buiten het veld rust te creëren?

Vandaag, op woensdag 15 maart, is de allereerste aflevering van het derde seizoen verschenen. Vanaf nu komt er iedere woensdag een gloednieuwe episode naar Apple TV+, tot de seizoensfinale op 31 mei. Dit levert het volgende uitzendschema op.

AfleveringWeekdagReleasedatumNederlandse tijd
1Woensdag15 maart 202309:00 uur ’s ochtends
2Woensdag22 maart 202309:00 uur ’s ochtends
3Woensdag29 maart 202309:00 uur ’s ochtends
4Woensdag5 april 202309:00 uur ’s ochtends
5Woensdag12 april 202309:00 uur ’s ochtends
6Woensdag19 april 202309:00 uur ’s ochtends
7Woensdag26 april 202309:00 uur ’s ochtends
8Woensdag3 mei 202309:00 uur ’s ochtends
9Woensdag10 mei 202309:00 uur ’s ochtends
10Woensdag17 mei 202309:00 uur ’s ochtends
11Woensdag24 mei 202309:00 uur ’s ochtends
12Woensdag31 mei 202309:00 uur ’s ochtends

Komt er ook een ‘Ted Lasso’ seizoen 4?

Nu de belangrijke vraag: moeten we op 31 mei voorgoed afscheid nemen van Ted Lasso of komt er nog een vierde seizoen? Het antwoord is dat we dat nog niet zeker weten. In een recent interview met Deadline heeft producer en acteur Brendan Hunt hier het volgende over gezegd:

🗣️ “Het is niet per se het einde van de serie. Het is waarschijnlijk wel het einde van dit verhaal, omdat we altijd gezegd hebben dat het een driedelig ding zou worden. We wisten nooit of we daadwerkelijk drie delen zouden kunnen maken, en plotseling zijn we hier. Er zal dus een soort slot komen van deze fase, maar dit slot betekent niet direct het definitieve einde.”
– Executive producer Branden Hunt

Wat er dus precies gaat komen, is nog niet zeker. Misschien komen er spin-offs, misschien komt er toch een vierde seizoen—al zal dit dan waarschijnlijk niet om Jason Sudeikis’ personage Ted Lasso draaien. Wordt dus nog vervolgd!

Meer informatie over de film

Ted Lasso is een komedieserie op Apple TV+ met in de gelijknamige hoofdrol de acteur Jason Sudeikis. De acteur won voor zijn optreden een Golden Globe in de categorie ‘Best Performance by an Actor in a Television Series – Musical or Comedy’. We volgen hem met een achtergrond als coach in het American Football, terwijl hij wordt ingehuurd om een Brits voetbalteam te coachen. Wat hij mist in kennis, maakt hij echter goed met optimisme, gedrevenheid en… koekjes.

TitelTed Lasso
Jaar2020-
SoortSerie
Duur3 seizoenen
TaalEngels
CategorieKomedie, Drama
MakersJason Sudeikis, Brendan Hunt, Bill Lawrence, Joe Kelly
CastJason Sudeikis, Hannah Waddingham, Juno Temple, Brett Goldstein, Phil Dunster
KijkenBekijk direct 7 dagen gratis op Apple TV+

Synopsis: Apple TV+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.