The Handmaid’s Tale seizoen 4 krijgt indrukwekkende nieuwe teaser

Op 30 april 2021 komt The Handmaid’s Tale seizoen 4 naar Videoland. Naast de trailer die al beschikbaar was, heeft Hulu tijdens de Oscars ook nog eens een enorm spannende teaser van een halve minuut uitgebracht. Hieronder bekijk je hem direct.

Teaser: seizoen 4 van The Handmaid’s Tale

“Het is voor die vrouwen, dat we om gerechtigheid vragen.” Check direct de spannende trailer van een halve minuut die door Hulu werd gedeeld tijdens de uitreiking van de Academy Awards / Oscars 2021.

Eerder werd al een langere trailer gedeeld

Dit zijn niet de enige beelden die we al hebben weten te verzamelen van het vierde seizoen van The Handmaid’s Tale, want eerder werd al een trailer van 2:30 minuut gedeeld. Die kun je hieronder nog eens bekijken om alvast echt lekker in de stemming te komen.

Uitzendschema van het vierde seizoen van The Handmaid’s Tale op Videoland

In Nederland zal The Handmaid’s Tale seizoen 4 exclusief op Videoland te bewonderen zijn. Hieronder vind je het uitzendschema van de serie. De eerste dag (vrijdag 30 april 2021) wordt direct afgetrapt met een dubbele aflevering, waarna we wekelijks een nieuwe episode vanuit Gilead op Videoland te zien zullen krijgen

AfleveringWeekdagDatum
1Vrijdag30 april 2021
2Vrijdag30 april 2021
3Vrijdag7 mei 2021
4Vrijdag14 mei 2021
5Vrijdag21 mei 2021
6Vrijdag28 mei 2021
7Vrijdag4 juni 2021
8Vrijdag11 juni 2021
9Vrijdag18 juni 2021
10Vrijdag25 juni 2021

Let op: dit uitzendschema is onder voorbehoud en wijzigingen kunnen nog optreden.

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van The Handmaid’s Tale vind je hier 🍿

Meer informatie over The Handmaid’s Tale

De nabije toekomst in de Republiek Gilead (voormalig Verenigde Staten) heerst een theocratisch schrikbewind dat is gebaseerd op een fundamentalistische uitleg van het oude Testament. Ook schaffen ze alle rechten van de vrouwen af. Tegelijk worden er bijna geen kinderen meer geboren: bijna alle vrouwen zijn onvruchtbaar geworden. In dit Gilead horen de vrouwen toe aan de staat en gebruiken ze hen alleen nog maar als broedmachines. Offred is een van de weinige vruchtbare vrouwen. Ze is een bediende bij de Commander en leeft in een wereld waar één verkeerd woord haar dood kan betekenen en moet zich staande zien te houden tegenover de commanders, hun vrouwen en andere bedienden, met het doel om te overleven en om haar dochter terug te vinden.

Titel: The Handmaid’s Tale
Soort: Serie
Jaar: 2017
IMDb: 8.5 uit 155,510 stemmen
Duur: 5 seizoenen → YES! The Handmaid’s Tale is verlengd met een vervolgseizoen! Via de pagina The Handmaid’s Tale seizoen 5 op Videoland word je op de hoogte gehouden.
Maker: Bruce Miller
Cast: Elisabeth Moss, Amanda Brugel, Madeline Brewer
Kijken: Bekijk direct op Videoland
Bestel: Bekijk direct op Bol.com