Teaser | ‘The Adam Project’ (film, 2022) met Ryan Reynolds | Netflix

Ryan Reynolds schittert vanaf vrijdag 11 maart 2022 in een gloednieuwe Original sciencefictionfilm op Netflix: The Adam Project. Naast hem schitteren in de cast onder andere Mark Ruffalo, Jennifer Garner, Walker Scobell, Catherine Keener en Zoe Saldaña. Hierboven vind je de eerste teaser en hieronder lees je waar het verhaal over gaat. Via de rode knop ga je direct naar alle nieuwe films en series op de streamingdienst in maart.

Verhaal: hier gaat Netflix’ nieuwe film ‘The Adam Project’ over

Een door de tijd reizende piloot moet samenwerken met zijn jongere zelf en zijn overleden vader om zijn fouten uit het verleden te herstellen en tegelijkertijd de toekomst te redden.

De film is geregisseerd door Shawn Levy en het scenario is geschreven door Jonathan Tropper, T.S. Nowlin, Jennifer Flackett en Mark Levin. De producenten zijn David Ellison, Dana Goldberg, Don Granger, Shawn Levy en Ryan Reynolds zelf.


Tekst: Netflix
Beeld: Doane Gregory via Netflix

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.