Teaser | Bridgerton (seizoen 2) | Netflix

Vlak voor het weekend deelde Netflix al de eerste teaser van de aanstaande sciencefictionfilm The Adam Project met Ryan Reynolds, maar deze week wordt afgetrapt met een nog grotere verrassing: de eerste beelden van Bridgerton seizoen 2. Hierin volgen we Lord Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey), de oudste broer van de familie, terwijl hij op zoek gaat naar zijn toekomstige echtgenote. De nieuwe afleveringen van deze romantische serie zijn vanaf 25 maart 2022 op Netflix te zien, maar de teaser bekijk je nu alvast hierboven. Een overzicht van alle nieuwe films en series op Netflix in maart vind je via de rode knop hieronder.

Verhaal: hier gaat het tweede seizoen van de Netflix-serie ‘Bridgerton’ over

Gedreven door zijn plicht om de familienaam hoog te houden lijkt Anthony’s zoektocht naar een debutante die aan zijn onmogelijke eisen voldoet op niets uit te lopen. Maar dan arriveren Kate (Simone Ashley) en haar jongere zus Edwina (Charithra Chandran) Sharma uit India. Wanneer Anthony Edwina het hof begint te maken, ontdekt Kate de ware aard van zijn bedoelingen. Een echte liefdesmatch lijkt niet hoog op zijn prioriteitenlijstje te staan en ze besluit alles in het werk te stellen om de verbintenis tegen te houden.

Echter lijken Kate en Anthony’s verhitte discussies hen alleen maar dichter bij elkaar te brengen, wat de zaken aan beide kanten niet makkelijker maakt. Ondertussen verwelkomen de Featheringtons hun nieuwste erfgenaam op hun landgoed terwijl Penelope (Nicola Coughlan) een diep geheim bewaart voor de mensen die het dichtst bij haar staan.

Cast van het tweede seizoen

Bridgerton is een serie van Shondaland en wordt geproduceerd door Shonda Rhimes, Betsy Beers en Chris Van Dusen, die tevens showrunner is. Het verhaal is geïnspireerd op de gelijknamige boeken van Julia Quinn.

De cast van Bridgerton seizoen 2 bestaat uit Adjoa Andoh (Lady Danbury), Lorraine Ashbourne (Mrs. Varley), Harriet Cains (Philipa Featherington), Bessie Carter (Prudence Featherington), Shelley Conn (Mary Sharma), Nicola Coughlan (Penelope Featherington), Phoebe Dynevor (Daphne Basset), Ruth Gemmell (Violet Bridgerton), Florence Hunt (Hyacinth Bridgerton), Martins Imhangbe (Will Mondrich), Claudia Jessie (Eloise Bridgerton), Calam Lynch (Theo Sharpe), Luke Newton (Colin Bridgerton), Golda Rosheuvel (Queen Charlotte), Luke Thompson (Benedict Bridgerton), Will Tilston (Gregory Bridgerton), Polly Walker (Portia Featherington), Rupert Young (Jack) en Julie Andrews als de stem van Lady Whistledown.


Tekst: Netflix
Beeld: Liam Daniel / Netflix