Hoeveel afleveringen heeft ‘Te Land, Ter Zee En In De Lucht’?

Deze zomer keert een nostalgisch programma terug op tv. We hebben het over Te Land, Ter Zee En In De Lucht. Onder leiding van Ruben Nicolai en Gerard Joling proberen alle deelnemers in zelfgemaakte voertuigen een parcours af te leggen. Dit levert meestal hilarische beelden op. Op zaterdag 30 augustus 2024 verschijnt de eerste aflevering. Maar hoeveel afleveringen kunnen we verwachten van Te Land, Ter Zee En In De Lucht?

→ Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Hoeveel afleveringen heeft ‘Te Land, Ter Zee En In De Lucht’?

De eerste aflevering verscheen in 1973 op tv onder de naam Vlieg er eens uit. Vijf jaar later ging de klassieker verder onder de huidige naam. In 2024 wordt het programma in een modern jasje gestoken. Wel blijft uiteraard het concept hetzelfde. De opnames vonden plaats in de Efteling. Op zaterdag 31 augustus 2024 om 20:00 uur verschijnt de eerste aflevering op tv op RTL 4. Hierna kunnen we ervan veel meer genieten, want het seizoen telt in totaal vier afleveringen. Dit levert het volgende uitzendschema op.

AfleveringWeekdagDatum
1Zaterdag31 augustus 2024
2Zaterdag7 september 2024
3Zaterdag14 september 2024
4Zaterdag21 september 2024

Ruben Nicolai en Gerard Joling presenteren het programma

Het programma is in de loop der jaren door heel wat namen gepresenteerd. Zo lag de presentatie in handen van onder anderen Willem van Kooten, André van Duin, Jack van Gelder en Ron Boszhard. Voor de nieuwe reeks wordt het spreekwoordelijke stokje overgedragen aan Ruben Nicolai (The Masked Singer). Dit nieuws maakte hij zelf bekend in het tv-programma Beste Kijkers. Hij staat er echter niet alleen voor, want ook Gerard Joling is van de partij. Aan hem de taak om het startsein voor alle kandidaten te geven.

Meer informatie over de serie

TitelTe Land, Ter Zee En In De Lucht
Jaar1973-
SoortSerie
Duur40 seizoenen
TaalNederlands
CategorieSpelprogramma
PresentatorRuben Nicolai, Gerard Joling
Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.