Waar kun je de serie ‘The Tattooist of Auschwitz’ (2024) online kijken in Nederland?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie The Tattooist of Auschwitz (2024) online kijken kunnen. Deze serie, gebaseerd op het geprezen boek van Heather Morris, draait om twee mensen die in een concentratiekamp verliefd worden. In dit artikel geven wij aan of deze titel op het moment van schrijven te zien is op een van de streamingdiensten.

Waar kun je de serie ‘The Tattooist of Auschwitz’ (2024) online kijken?

The Tattooist of Auschwitz is sinds 2 mei in Amerika te zien, maar ook in Nederland kunnen we er binnenkort naar kijken. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van de serie per videodienst in Nederland.

🔜 SkyShowtime➡️ Ga meteen naar SkyShowtime. De serie gaat daar op 7 juni 2024 in première. Vanaf dan geniet je van wekelijkse afleveringen; iedere vrijdag is het zover. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 7 dagen gratis.
⛔️ Disney+De streamingdienst van The Walt Disney Company heeft The Tattooist of Auschwitz helaas niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze serie niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je deze serie jammer genoeg niet zien.
⛔️ Prime VideoOp Prime Video, de streamingdienst van Amazon, is de serie The Tattooist of Auschwitz niet te streamen.
⛔️ ViaplayDit video on demand-platform heeft de titel niet in haar catalogus opgenomen.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Verhaal van ‘The Tattooist of Auschwitz’ (2024)

The Tattooist of Auschwitz volgt Lali Sokolov, een Slovaakse Jood die in 1942 wordt gedeporteerd naar Auschwitz. Daar wordt hij aangesteld als tatoeëerder, belast met het markeren van identificatienummers op medegevangenen, en ontmoet hij Gita. Ondanks de gruwelen bloeit er een onvergetelijke liefde op tussen Lali en Gita, die zestig jaar later opnieuw wordt belicht wanneer Lali zijn verhaal deelt met schrijfster Heather Morris.

Streaming informatie over de serie

TitelThe Tattooist of Auschwitz
Jaar2024
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels, Duits
GenreDrama
MakerTali Shalom Ezer
CastHarvey Keitel, Jonah Hauer-King, Melanie Lynskey, Anna Próchniak, Jonas Nay, Tallulah Haddon, Mili Eshet, Maja Wolska, Avital Lvova, Yali Topol Margalith, Phénix Brossard, Adam Karst, Yoav Rotman, Frederik von Lüttichau

Synopsis: SkyShowtime

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.