Staat of komt ‘The Tattooist of Auschwitz’ op Netflix?

Het bekende boek van Heather Morris is naar het kleine scherm gekomen en dit levert een serie op die indrukwekkend en aangrijpend is. Maar waar kun je hem eigenlijk kijken? Veel mensen vragen zich af of The Tattooist of Auschwitz op Netflix staat of komt. In dit artikel delen we alles wat we weten.

Staat of komt ‘The Tattooist of Auschwitz’ op Netflix?

Lali en Gita Sokolov ontmoeten elkaar in concentratiekamp Auschwitz. Hij moet daar identificatienummers op de armen van medegevangenen tatoeëren. Als hij Gita voor zijn neus krijgt, is hij op slag verliefd. Wat volgt is een moedig en onvergetelijk verhaal, dat je misschien wel kent van het gelijknamige boek van Heather Morris. De serie heet The Tattooist of Auschwitz en is sinds vrijdag 7 juni te zien in Nederland. Maar kun je hem op Netflix bekijken?

Helaas heeft de streaminggigant de uitzendrechten van de serie op dit moment niet bemachtigd. De kans lijkt bovendien klein dat dit in de toekomst wél gaat gebeuren, omdat The Tattooist of Auschwitz gemaakt werd door Sky Studios. Dit Amerikaanse bedrijf is net als SkyShowtime verbonden aan ViacomCBS. De kans is dus erg groot dat SkyShowtime (voorlopig) de eigenaar van de serie blijft in Nederland. Uiteraard hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als dit verandert en de serie wel naar Netflix komt.

Waar kun je ‘The Tattooist of Auschwitz’ online kijken?

The Tattooist of Auschwitz is voorlopig dus nog niet op Netflix te vinden, maar kun je hem wel ergens anders online kijken? En waar dan? Hieronder laten we de meest recente informatie zien.

SkyShowtime➡️ Ga meteen naar The Tattooist of Auschwitz op SkyShowtime. De serie ging daar op 7 juni 2024 in première. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 7 dagen gratis.
⛔️ Disney+De streamingdienst van The Walt Disney Company heeft The Tattooist of Auschwitz helaas niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze serie niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je deze serie jammer genoeg niet zien.
⛔️ Prime VideoOp Prime Video, de streamingdienst van Amazon, is de serie The Tattooist of Auschwitz niet te streamen.
⛔️ ViaplayDit video on demand-platform heeft de titel niet in haar catalogus opgenomen.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Meer informatie over de serie

The Tattooist of Auschwitz volgt Lali Sokolov, een Slovaakse Jood die in 1942 wordt gedeporteerd naar Auschwitz. Daar wordt hij aangesteld als tatoeëerder, belast met het markeren van identificatienummers op medegevangenen, en ontmoet hij Gita. Ondanks de gruwelen bloeit er een onvergetelijke liefde op tussen Lali en Gita, die zestig jaar later opnieuw wordt belicht wanneer Lali zijn verhaal deelt met schrijfster Heather Morris.

TitelThe Tattooist of Auschwitz
Jaar2024
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels, Duits
GenreDrama
MakerTali Shalom Ezer
CastHarvey Keitel, Jonah Hauer-King, Melanie Lynskey, Anna Próchniak, Jonas Nay, Tallulah Haddon, Mili Eshet, Maja Wolska, Avital Lvova, Yali Topol Margalith, Phénix Brossard, Adam Karst, Yoav Rotman, Frederik von Lüttichau

Synopsis: SkyShowtime

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.