Yes! De Tatta’s 2 komt eindelijk naar Amazon Prime Video (en dit is wanneer)

Goed nieuws voor iedereen die De Tatta’s 2 graag vanaf de bank zou willen zien. De Nederlandse hitfilm, het vervolg op De Tatta’s uit 2022, staat voor volgende maand gepland bij Amazon Prime Video. Nog eventjes geduld hebben dus.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

De Tatta’s 2 komt in mei naar Amazon Prime Video

In december kon je voor de tweede keer naar de bioscoop voor een avontuur van de familie Van Kampen. De Tatta’s 2 was het veelbelovende vervolg op de hitkomedie De Tatta’s. Wellicht heb je gewacht totdat de film op het kleine scherm verschijnt en nu is dat bijna het geval. Vanaf zondag 12 mei kun je hem op Amazon Prime Video zien.

Eerder kon je de film ook al huren en kopen bij TVOD-streamingdienst Pathé Thuis, maar binnenkort is het dus eindelijk mogelijk om De Tatta’s 2 zonder aanvullende kosten te bekijken. Het is overigens niet de enige grote bioscoopfilm die in mei naar Amazons video on demand-platform komt. Ook The Beekeeper met Jason Statham en Ferrari met Adam Driver zijn te streamen, respectievelijk vanaf 17 mei en 25 mei.

Dit kun je verwachten van De Tatta’s 2

In De Tatta’s 2 zien we hoe de Hollandwijk met sloop wordt bedreigd. Alle inwoners moeten hun beste beentje voorzetten om hun buurt te redden en vooral Erik doet daar erg zijn best voor. De familie Van Kampen krijgt daarnaast ook nog te maken met de komst van Eriks vader, Richard, die door zijn vrouw het huis uit is gezet en bij ze intrekt.

Overigens hebben we meer goed nieuws, want hiermee komt het verhaal van de bekende familie nog niet tot een einde. Er wordt momenteel namelijk door Amazon Prime Video aan een zesdelige serie gewerkt. Volgens de streamingdienst wordt het een heel nieuw avontuur vol komische wendingen. Uiteraard wordt de familie weer gespeeld door Leo Alkemade, Sterre Koning en Sem van der Horst. Alleen Leonie ter Braak ontbreekt. Zij wordt vervangen door Elisa Beuger.

Meer informatie over de film

In De Tatta’s 2 staat de familie Van Kampen opnieuw een grote verrassing te wachten. Ze hebben zich net lekker gesetteld tussen hun nieuwe vrienden, wanneer ze het bericht krijgen dat de Hollandwijk met sloop wordt bedreigd. Tot overmaat van ramp komt Eriks vader, de oppertatta, bij hen wonen en raakt alles wat de Tatta’s hebben opgebouwd volstrekt uit balans.

TitelDe Tatta’s 2
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 25 minuten
TaalNederlands
CategorieKomedie
RegisseurJamel Aattache
CastLeo Alkemade, Leonie ter Braak, Sterre Koning, Sem van der Horst, Oussama Ahammoud, Sinan Eroglu, John Buijsman, Janice Blok, Vonneke Bonneke, Roosmarijn Wind, Leona Philippo, Margôt Ros, Izzle, Reginio ‘Rarko’ Resida, Omar Ahaddaf, Thomas Brok

Synopsis: Independent Films

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.