‘De Tatta’s 2′ is nu te zien vanuit je eigen thuisbioscoop

In 2022 kon je bijna geen bioscoopzaal instappen, of mensen zaten er lachend naar de Nederlandse komedie De Tatta’s te kijken. Genoeg redenen om nóg een film te maken en daarom verscheen eind 2023 ook De Tatta’s 2 op het witte doek. Ook het tweede deel werd weer massaal bezocht, maar mocht je hem nou gemist hebben dan is er bij dezen goed nieuws. De komedie is vandaag namelijk naar het kleine scherm gekomen.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

‘De Tatta’s 2′ is nu al te streamen

De Tatta’s 2 was het veelbelovende vervolg op de hitkomedie De Tatta’s en verscheen op 14 december 2023 op het witte doek. Slechts drie maanden later staat de streamingrelease op het programma. TVOD-streamingdienst Pathé Thuis heeft de film op donderdag 14 maart aan het aanbod toegevoegd.

De film is nu te koop én te huur. Koop je de film, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan en kun je hem zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek. Een abonnement is in ieder geval niet nodig voor het kijken van De Tatta’s 2 en als je je nu gratis aanmeldt bekijk je je eerste film met tot 60% korting.

→ Eerst deel 1 nog een keer zien? Bekijk De Tatta’s direct op Amazon Prime Video 🍿

Dit kun je verwachten van ‘De Tatta’s 2′

In De Tatta’s 2 zien we hoe de Hollandwijk met sloop wordt bedreigd. Alle inwoners moeten hun beste beentje voorzetten om hun buurt te redden en vooral Erik doet daar erg zijn best voor. De familie Van Kampen krijgt daarnaast ook nog te maken met de komst van Eriks vader, Richard, die door zijn vrouw het huis uit is gezet en bij ze intrekt.

Komt er een ‘De Tatta’s 3′?

Of de familie Van Kampen na De Tatta’s 2 nóg een keer terugkeert op het witte doek, is nog niet bekend. Wat we wel weten is dat er een zesdelige serie gemaakt gaat worden door Amazon Prime Video. In de serie volgen we wederom de familie Van Kampen. We zien hoe zij nog altijd aan het inburgeren zijn in de multiculturele Hollandwijk.

Daarnaast worstelen ze nog altijd met financiële uitdagingen. Ze moeten dus op een creatieve manier flink aan de bak. Volgens de streamingdienst wordt het een heel nieuw avontuur vol komische wendingen. Uiteraard wordt de familie weer gespeeld door Leo Alkemade, Sterre Koning en Sem van der Horst. Alleen Leonie ter Braak ontbreekt. Zij wordt vervangen door Elisa Beuger.

Meer informatie over de film

n De Tatta’s 2 staat de familie Van Kampen opnieuw een grote verrassing te wachten. Ze hebben zich net lekker gesetteld tussen hun nieuwe vrienden, wanneer ze het bericht krijgen dat de Hollandwijk met sloop wordt bedreigd. Tot overmaat van ramp komt Eriks vader, de oppertatta, bij hen wonen en raakt alles wat de Tatta’s hebben opgebouwd volstrekt uit balans.

TitelDe Tatta’s 2
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 25 minuten
TaalNederlands
CategorieKomedie
RegisseurJamel Aattache
CastLeo Alkemade, Leonie ter Braak, Sterre Koning, Sem van der Horst, Oussama Ahammoud, Sinan Eroglu, John Buijsman, Janice Blok, Vonneke Bonneke, Roosmarijn Wind, Leona Philippo, Margôt Ros, Izzle, Reginio ‘Rarko’ Resida, Omar Ahaddaf, Thomas Brok

Synopsis: Independent Films

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.