Waar kun je de film ‘De Tatta’s 2′ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film De Tatta’s 2 (2023) online kijken kunnen. In dit vervolg op De Tatta’s wordt de Hollandwijk met sloop bedreigd en trekt Eriks vader bij de familie in. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘De Tatta’s 2′ (2023) online kijken?

De Tatta’s 2 was in december 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Amazon Prime Video➡️ Ga meteen naar Amazon Prime Video. De film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video, maar daar komt in de toekomst waarschijnlijk wel verandering in. De Tatta’s uit 2022 is namelijk ook hier op Amazon Prime Video te streamen.
⛔️ Disney+Disney+ heeft De Tatta’s 2 niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxDe Tatta’s 2 is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
🔜 Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar De Tatta’s 2 bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt de film op 14 maart 2024 toe aan het aanbod. En als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ SkyShowtimeEen abonnement bij de streamingdienst SkyShowtime geeft helaas geen toegang tot deze titel.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal van ‘De Tatta’s’ (2023)

In De Tatta’s 2 staat de familie Van Kampen opnieuw een grote verrassing te wachten. Ze hebben zich net lekker gesetteld tussen hun nieuwe vrienden, wanneer ze het bericht krijgen dat de Hollandwijk met sloop wordt bedreigd. Tot overmaat van ramp komt Eriks vader, de oppertatta, bij hen wonen en raakt alles wat de Tatta’s hebben opgebouwd volstrekt uit balans.

Streaming informatie en trailer van de film

TitelDe Tatta’s 2
Jaar2023
SoortFilm
DuurNNB
TaalNederlands
CategorieKomedie
RegisseurJamel Aattache
CastLeo Alkemade, Leonie ter Braak, Sterre Koning, Sem van der Horst, Oussama Ahammoud, Sinan Eroglu, John Buijsman, Janice Blok, Vonneke Bonneke, Roosmarijn Wind, Leona Philippo, Margôt Ros, Izzle, Reginio ‘Rarko’ Resida, Omar Ahaddaf, Thomas Brok

Synopsis: Independent Films

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.