Waar kun je de film ‘Talk To Me’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de horrorfilm Talk To Me (2023) online kijken kunnen. In deze film raakt een groep vrienden verslaafd aan het oproepen van geesten. Als één van hen de strikte tijdsregel doorbreekt, kunnen ze alleen niet meer terug. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Talk To Me’ (2023) online kijken?

Talk To Me was in augustus 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Talk To Me bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt de film op 16 november 2023 toe aan het aanbod. En als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Talk To Me niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxTalk To Me is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Talk To Me’ (2023)

Mia (Sophie Wilde) gelooft niets van de viral video’s waarin tieners via een volgekladde, gebalsemde hand zogenaamd in contact komen te staan met geesten. Wanneer ze hoort dat er op een feestje een nieuwe seance plaats zal vinden, spoort ze haar vriendin aan om mee te gaan en de proef op de som te nemen. Het duurt niet lang of de vriendinnen raken verslaafd aan de adrenaline-rushes die gepaard gaan met het mysterieuze contact. Maar wanneer tijdens een van de sessies de strikte tijdsregel wordt gebroken loopt alles volledig uit de hand en begint de scheidslijn tussen de echte wereld en het geestenrijk te vervagen.

Streaming informatie over de film

TitelTalk To Me
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 34 minuten
TaalEngels
CategorieHorror
RegisseurDanny Philippou, Michael Philippou
CastSophie Wilde, Alexandra Jensen, Otis Dhanji, Joe Bird, Miranda Otto

Synopsis: Gusto Entertainment

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.