T-Mobile trakteert op 1 jaar gratis Viaplay en ESPN Compleet (t.w.v. meer dan €275)

Sportliefhebbers die binnenkort een internet- of televisie-abonnement willen afsluiten, opgelet! Als nieuwe klant van T-Mobile krijg je op dit moment 1 jaar gratis een abonnement op Viaplay én een ESPN Compleet-pakket cadeau. De aanbieding geldt voor mensen die zich aansluiten met minstens internet en tv in hun pakket.

Twaalf maanden gratis Viaplay (ter waarde van €191,88) en ESPN Compleet (€120) bij internet & tv van T-Mobile

T-Mobile stunt een paar keer per jaar met hun welbekende GOGOGO Deals. Nieuwe klanten die een internet- en televisie-abonnement afsluiten kunnen profiteren van leuke welkomstcadeaus. Voor liefhebbers van sport, films, series en documentaires heeft de provider nu een geweldige actie geïntroduceerd. Als nieuwe klant krijg je namelijk 12 maanden Viaplay en ESPN Compleet cadeau als je minstens internet + tv aanschaft.

Met Viaplay kijk je naar de Formule 1, voetbal (onder meer de Premier League en de Bundesliga) en darts; ESPN Compleet bevat alle vier de ESPN-kanalen, waarop je kijkt naar de Eredivisie, de Keuken Kampioen Divisie, de UEFA Europa League en nog veel meer. Met dit combinatiepakket bespaar je sowieso al, want dit kost je normaal gesproken €19,50 per maand (terwijl Viaplay op zichzelf €15,99 per maand is en ESPN Compleet €10 per maand), maar nu krijg je het dus ook nog eens 12 maanden cadeau. Daardoor bespaar je 191,88 euro op Viaplay‘s abonnement en 120 euro op ESPN Compleet.

→ Bekijk hier op de officiële website van T-Mobile de verschillende pakketten met de huidige acties ✅

Welkomstcadeaus voor nieuwe klanten

Onder de GOGOGO Deals van T-Mobile horen nog andere welkomstcadeaus dan alleen de abonnementen op Viaplay en ESPN Compleet. Als je hiervoor kiest, krijg je een mail met een link opgestuurd waarmee je je Viaplay-abonnement kunt activeren. Heb je dit gedaan, dan kun je direct beginnen met kijken. ESPN Compleet hoeft niet geactiveerd te worden; de zenders zijn direct beschikbaar na het afsluiten van het internet- en televisie-abonnement.

Bij de GOGOGO Deals profiteer je ook van gratis aansluiten t.w.v. €25 op mobiel en gratis aansluiten t.w.v. €30 op thuis. De andere opties waaruit kan worden gekozen zijn acht maanden korting op je internet- en televisie-abonnement, scherp geprijsde telefoons zoals de Apple iPhone 14 en de Samsung Galaxy S23 Ultra en verschillende tabletdeals.

Besparen op Viaplay en ESPN Compleet

Met de GOGOGO Deals kun je dus besparen op Viaplay en ESPN Compleet, maar dit zijn niet de enige manieren om dit te doen. Zo kun je in Nederland als klant van Canal Digitaal en de aangesloten internetaanbieder Online.nl gratis ESPN kijken binnen elk afgenomen televisiepakket. De vier kanalen (ESPN 1, 2, 3 en 4) zijn opengesteld op de zenders 401 tot 404, waardoor je onbeperkt kunt genieten van de spannendste duels in de Nederlandse voetbalcompetitie.

Bij T-Mobile is, naast de GOGOGO Deals, wat Viaplay betreft ook sprake van een dubbele korting. De eerste maand kijk je met 50% korting, waarna je automatisch over gaat op de dan geldende prijs. Bij T-Mobile is dat nog tot 1 juni 2023 een lagere prijs van €13,99 per maand, terwijl je rechtstreeks bij Viaplay €15,99 per maand betaalt voor een abonnement op de streamingdienst. Wel kun je rechtstreeks bij de provider gebruik maken van de huidige aanbieding, waardoor je voor een jaarlijks lidmaatschap ook slechts 13,99 euro p/m hoeft af te rekenen. Wil je een abonnement op Viaplay nemen voor de Formule 1 en wil je echt besparen, dan kun je wellicht beter kiezen voor F1 TV. Als je hier bij F1 TV een abonnement afsluit kost dit je namelijk maar €7,99 per maand of slechts €64,99 per jaar (omgerekend €5,42 p/m).


Afbeelding ter illustratie

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.