Waar kun je de film ‘Sympathy for the Devil’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Sympathy for the Devil (2023) online kijken kunnen. In deze psychologische thriller met Nicolas Cage overvalt een mysterieuze man een auto en gijzelt hij de bestuurder. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Sympathy for the Devil’ (2023) online kijken?

Sympathy for the Devil is sinds 24 augustus 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek direct naar Sympathy for the Devil bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt de nieuwste films vaak als eerste aan het aanbod toe, maar op dit moment is de releasedatum nog niet bekend. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Sympathy for the Devil niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxSympathy for the Devil is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Sympathy for the Devil’ (2023)

Nicolas Cage gaat helemaal los in deze psychologische thriller waarin een passagier zijn chauffeur in een gevaarlijk kat-en-muis-spel dwingt. James (Joel Kinnaman) is onderweg naar het ziekenhuis voor de bevalling van zijn vrouw als hij in zijn auto wordt overvallen door een mysterieuze man (Nicolas Cage) die hem onmiddellijk onder schot houdt. Zonder te weten wat de bestemming is, dwingt de man James te gaan rijden. Gaandeweg blijkt de passagier niet alleen gevaarlijk, maar ook compleet krankzinnig te zijn.

Sympathy for the Devil Trailer #1 (2023)

Streaming informatie over de film

TitelSympathy for the Devil
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 31 minuten
TaalEngels
CategorieThriller
RegisseurYuval Adler
CastNicolas Cage, Joel Kinnaman

Synopsis: Dutch FilmWorks

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.