Het derde seizoen van ‘Sweet Magnolias’ staat op Netflix

Het is zover: Sweet Magnolias is terug op Netflix! Het gigantische kijkcijferkanon werd al ruim een jaar geleden verlengd met een derde seizoen en nu kunnen we eindelijk terugkeren naar Serenity.

‘Sweet Magnolias’ seizoen 3 is nu te zien

Het derde seizoen van Sweet Magnolias is vanmorgen, op donderdag 20 juli, aan het aanbod toegevoegd. Omdat Netflix direct alle tien de afleveringen live heeft gezet, behoort bingewatchen behoort tot de mogelijkheden.

Sweet Magnolias is niet de enige grote titel die Netflix deze maand aan het aanbod heeft toegevoegd. Er stonden 68 nieuwe titels op de planning, waaronder een nieuw seizoen van The Lincoln Lawyer, de Spaanse versie van Bird Box en een documentaire over Wham!.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Netflix zullen verschijnen.

Dit kunnen we verwachten van het derde seizoen

In het derde seizoen van Sweet Magnolias volgen we uiteraard het leven van Maddie, Helen en Dana Sue weer. Netflix heeft al aangekondigd dat hen een aantal “romantische verrassingen” en “onverwachte gevolgen” te wachten staan, dus dat klinkt al interessant!

We weten in ieder geval dat Maddie haar vriend Cal na de vechtpartij bij de Sullivans probeert te helpen, Helen een aantal lastige beslissingen moet maken over de mannen in haar leven en Dana Sue een manier zoekt om met een onverwachte cheque de gemeenschap te helpen. En uiteraard gaan we JoAnna Garcia Swisher, Brooke Elliott en Heather Headley weer terugzien in de hoofdrollen.

Sweet Magnolias Seizoen 3 | Officiële trailer | Netflix

Meer informatie over ‘Sweet Magnolias’

Gebaseerd op de populaire boekenreeks van Sherryl Woods, volgt Sweet Magnolias de levenslange beste vriendinnen Maddie (Joanna Garcia Swisher), Helen (Heather Headley) en Dana Sue (Brooke Elliott) terwijl ze een balans zoeken tussen relaties, familie en carrière in het charmante kleine stadje Serenity, South Carolina.

TitelSweet Magnolias
Jaar2020
SoortSerie
TaalEngels
Duur3 seizoenen
CategorieDrama, Romantiek
IMDb7,3 uit 17.000 stemmen
MakerSheryl J. Anderson
CastAnneliese Judge, JoAnna Garcia, Brooke Elliott, Heather Headley, Logan Allen, Carson Rowland, Justin Bruening, Chris Klein, Jamie Lynn Spears

Synopsis: Netflix

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.