Sweet Magnolias seizoen 2 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Fans van romantische series als Virgin River en When Calls The Heart waren dolblij met de komst van de nieuwe Netflix Original gebaseerd op de boeken van Sherryl Woods: Sweet Magnolias! Ook de serie Chesapeake Shores is namelijk gebaseerd op haar verhalen. Nu zijn ze benieuwd of er een vervolgseizoen van de serie aan zit te komen. Gelukkig is de komst hiervan inmiddels bevestigd! In dit artikel laten we weten wat er momenteel bekend is over het nieuws, de trailer en de datum van Sweet Magnolias seizoen 2 op Netflix!

→ In de Netflix Groep delen Nederlandse Netflixers hun kijktips en kun je andere film- en serieliefhebbers leren kennen!

Waar gaat het verhaal van Sweet Magnolias over?

De serie richt zich op drie vrouwen in Zuid-Carolina, beste vrienden sinds de middelbare school, terwijl ze elkaar begeleiden in de complexiteit van de romantiek, carrière en familie.

Titel: Sweet Magnolias
Soort: Serie
Jaar: 2020
Categorie: Drama
Seizoenen: 1 seizoen
IMDb: 7.3 uit 1,223 stemmen
Makers: Sheryl J. Anderson
Cast: JoAnna Garcia Swisher, Brooke Elliott, Heather Headley
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Meer over Sweet Magnolias op Streamwijzer vind je hier

Wanneer komt Sweet Magnolias seizoen 2 op Netflix Nederland?

Wanneer komt Sweet Magnolias seizoen 2 op Netflix Nederland?

Momenteel is er helaas nog niets bekend over de release datum van Sweet Magnolias seizoen 2, maar het zal naar verwachting in 2021 liggen. Zodra we meer weten, hoor je het in de Streamwijzer Groep of via je mail.

→ Vergelijkbare series met Sweet Magnolias vind je hier 🍿

Komt er een Sweet Magnolias seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Helaas weten we op dit moment nog niets over een eventueel derde seizoen van de serie. Als hier meer over bekend is, laten we het nieuws op Streamwijzer weten.

Welke teaser of trailer is er van Sweet Magnolias seizoen 2?

Op dit moment zijn er nog geen trailers of teasers van seizoen 2, maar warm alvast op met de heerlijke beelden van seizoen 1!

SWEET MAGNOLIAS | Official Trailer | Netflix