Waar kun je de film ‘The Sweet East’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film The Sweet East (2023) online kijken kunnen. In deze dramafilm raakt een middelbare scholiere tijdens schoolreis verdwaald en begint ze een solo-roadtrip. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op een van de streamingdiensten.

Waar kun je de film ‘The Sweet East’ (2023) online kijken?

The Sweet East draait sinds 9 mei 2024 in de Nederlandse bioscopen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek direct naar The Sweet East bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt films vaak als een van de eersten toe aan het aanbod, maar een releasedatum is er nu nog niet. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft The Sweet East niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxThe Sweet East is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ SkyShowtimeOp SkyShowtime is The Sweet East op dit moment niet te streamen.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘The Sweet East’ (2023)

Middelbare scholiere Lillian is een engelachtige maar passieve scholiere die zich verveelt tijdens haar schoolreis naar Washington D.C. Wanneer ze afgezonderd raakt van haar groep, gaat ze zelf op verkenning en begint een roadtrip langs de steden en bossen van de oostkust van de Verenigde Staten. Gescheiden van haar klasgenoten tuimelt ze als een “Alice in Wonderland” in een absurdistisch hol, waar ze mensen uit verschillende subculturen ontmoet: neonazi’s, Qanon-supporters en hipster filmmakers. Maar onbevangen en onbevreesd als ze is, weet Lilian zich steeds weer uit benauwde situaties te redden.

Streaming informatie over de film

TitelThe Sweet East
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 44 minuten
TaalEngels
CategorieDrama
RegisseurSean Price Williams
CastTalia Ryder, Jacob Elordi, Ayo Edebiri

Synopsis: Cherry Pickers Filmdistributie

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.