Waar kun je de film ‘The Swearing Jar’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film The Swearing Jar (2023) online kijken kunnen. In dit romantische drama vullen Carey en Simon een ‘Swearing Jar’ op alle momenten dat ze elkaar vervloeken. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘The Swearing Jar’ (2023) online kijken?

The Swearing Jar was in augustus 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar The Swearing Jar bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 22 november 2023 toe aan het aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
Amazon Prime Video➡️ Ga direct naar The Swearing Jar bij Amazon Prime Video. De film is sinds kort te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft The Swearing Jar niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxThe Swearing Jar is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘The Swearing Jar’ (2023)

“Swear you’ll never love anyone else.” Het is een wonder om je ware liefde te vinden. Het is een probleem als dit er twee blijken te zijn. Carey (Adelaide Clemens), een jonge muzikant en Simon (Patrick J. Adams) houden zielsveel van elkaar, maar kunnen elkaar ook vervloeken. Als Carey in verwachting is moet dit veranderen. Een “Swearing Jar” moet uitkomst bieden. Terwijl de pot langzaam wordt gevuld loopt Simon rond met een groot geheim dat zorgt dat ze langzaam uit elkaar groeien. Als er een nieuwe man op het toneel van Carey verschijnt komt ze voor een onmogelijke keuze te staan.

Streaming informatie over de film

TitelThe Swearing Jar
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 46 minuten
TaalEngels
CategorieRomantiek, Drama
RegisseurLindsay MacKay
CastAdelaide Clemens, Douglas Smith, Patrick J. Adams, Kathleen Turner

Synopsis: WW Entertainment

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.