Wanneer komt ‘S.W.A.T.’ seizoen 7 op Netflix?

De eerste vijf seizoenen van de populaire serie S.W.A.T. staan inmiddels op Netflix; ook seizoen 6 komt er op 1 juli aan. Je kunt dus flink aan het bingen slaan. Maar moet je daarna afscheid nemen van de personages, of komt er nog meer? Oftewel: komt er een S.W.A.T. seizoen 7 op Netflix? En wanneer dan? Wij zetten alle up-to-date informatie voor je op een rijtje.

Komt er een ‘S.W.A.T.’ seizoen 7?

De eerste grote vraag die we moeten beantwoorden, is of er überhaupt een zevende seizoen op de planning staat. Gelukkig hebben we goed nieuws: het is al een tijdje bekend dat de serie terugkeert voor een zevende seizoen. En ook daarmee houdt het nog niet op, want ook een achtste seizoen staat inmiddels op de planning.

Wanneer komt seizoen 7 van ‘S.W.A.T.’ op Netflix?

In Amerika werd het zevende seizoen van de populaire serie S.W.A.T. uitgezonden van februari tot mei 2024. Toch kun je hem in Nederland nog niet op een streamingdienst vinden, hoewel Amazon Prime Video én Videoland de eerste vijf seizoenen wel aan het aanbod hebben toegevoegd en Netflix zelfs zes seizoenen aanbiedt. Wanneer seizoen 7 in Nederland op de planning staat, is nog niet bekend.

Altijd op de hoogte blijven? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Netflix zullen verschijnen.

→ Heb je geen Netflix? Bekijk S.W.A.T. direct op Amazon Prime Video 👮

Verhaal en trailer van de serie

Een sergeant krijgt in zijn woonplaats Los Angeles de taak om een eliteteam van agenten te leiden – en dodelijke spanningen in zijn gemeenschap te ontzenuwen.


Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.