Zweedse post-apocalyptische actiethriller ‘Svart Krabba’ is vanaf nu te zien op Netflix

De Zweedse post-apocalyptische actiethriller Black Crab is vanaf vandaag te zien op Netflix. Black Crab (originele titel: Svart Krabba) is het filmdebuut van regisseur Adam Berg, bekend als de producer van de de Amerikaanse sciencefictionserie Tales from the Loop (te zien op Amazon Prime Video). Noomi Rappace schittert in de hoofdrol en zij was eerder te zien was in de originele versie van The Girl with the Dragon Tattoo (2009).

Svart Krabba vanaf vandaag op Netflix beschikbaar

De gloednieuwe actiethriller Black Crab van regisseur Adem Berg is vanaf vandaag op Netflix te zien. In de film, gebaseerd op het gelijknamige roman van Jerker Virdborg, schittert Noomi Rappace in de hoofdrol. Oplettende kijkers zullen haar herkennen van haar eerdere rol als Lisbeth Salander in de verfilming van de Millenium trilogie van journalist Stieg Larsson. De film Black Crab is geschreven door Adam Berg, Pelle Rådström en de auteur van de gelijknamige roman.

Black Crab (film, 2022): verhaal, informatie en trailer

Tijdens een lange, strenge winter beginnen zes soldaten aan een geheime missie door een bevroren archipel, waarbij ze hun leven riskeren om een ​​mysterieus pakket te vervoeren dat de oorlog zou kunnen beëindigen. Wanneer ze vijandelijk gebied betreden, hebben ze geen idee welke gevaren hen te wachten staan ​​noch wie ze kunnen vertrouwen. Maar voor Caroline Edh, een schaatser die noodgedwongen soldaat is geworden, heeft de missie een hele andere betekenis. Black Crab volgt zes soldaten op een wanhopige missie om een ​​einde te maken aan de oorlog die hun leven heeft verwoest. Noomi Rapace schittert in de hoofdrol van deze film, geregisseerd door Adam Berg.

TitelBlack Crab / Svart Krabba
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 50 minuten
TaalZweeds
CategorieActie, Avontuur, Oorlog, Drama, Sfi-fi, Thriler
MakersAdam Berg
CastNoomi Rapace, Aliette Opheim, Dar Salim, Jakob Oftebro, Ardalan Esmaili, Martin Hendrikse, Cecilia Säverman

Synopsis: Netflix

Zac Chapman
Zac is een student in Kunst en Economie op de HKU. Met een passie voor film, televisie, muziek en 'all things pop culture' is hij altijd op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van entertainment.