SV Zulte Waregem – Excelsior: live kijken op tv en online | 5 augustus 2023 | Oefenwedstrijd

Na een korte zomerstop hebben de voetballers van Eredivisie-ploegen zich alweer in Nederland verzameld om hun reeks van oefenwedstrijden voor het nieuwe seizoen te spelen. Benieuwd wanneer en waar je SV Zulte Waregem – Excelsior kunt kijken? Deze partij wordt gespeeld op zaterdag 5 augustus 2023 om 18:00 uur op grondgebied van de thuisploeg in Waregem en Zulte: de Elindus Arena, ook bekend als het Regenboogstadion. Hier vind je hoe je direct op tv en online met een live stream de match kunt zien.

SV Zulte Waregem – Excelsior online kijken: live stream op zaterdag 5 augustus 2023 om 18:00 uur

De Eredivisie begint alweer over een week, waardoor ook de oefenwedstrijden inmiddels weer op het programma staan. De uitzendingen hiervan zijn echter niet bij ESPN te zien, zoals wel het geval is bij de daadwerkelijke Eredivisie-partijen. Soms wordt een uitzending nog wel openbaar gemaakt via YouTube. Je kunt de wedstrijd in dat geval via internet kijken, maar ook onder andere met een Chromecast of via Apple TV op het grote scherm. Zelf zegt de club hierover op zijn website overigens het volgende: “In België zijn helaas geen supporters van Excelsior Rotterdam welkom in het stadion van Zulte Waregem. Op last van burgemeester mochten bezoekende fans alleen met een buscombi reizen, maar bij deze oefenwedstrijd hebben wij besloten deze niet aan te bieden. Het duel is wel te volgen via onze socialmediakanalen.”

🔀 ESPNDe TV App van Canal Digitaal maakt het mogelijk om geen moment van de Eredivisie te missen, omdat je hier ESPN Compleet zonder aanvullende kosten kunt kijken binnen elk basispakket. Je betaalt bovendien €0,00 voor de eerste week. De oefenwedstrijd van SV Zulte Waregem tegen Excelsior stream je er dus niet, maar alle andere aankomende matches tijdens het Eredivisie-seizoen wél. 👉 Bekijk nu alle Eredivisie-wedstrijden bij ESPN.
⛔️ Amazon Prime VideoPrime Video, de streamingdienst van Amazon, biedt in Nederland momenteel geen sportabonnementen aan.
⛔️ Disney+Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ HBO MaxDeze videodienst biedt wel abonnementen voor films & series aan, maar niet voor sport.
⛔️ NetflixBij Netflix is het niet mogelijk om naar voetbal of andere sporten te kijken.
⛔️ ViaplayIn het aanbod van Viaplay vind je veel sport terug, waaronder Formule 1, hockey, Premier League– en Bundesliga-voetbal en darts, maar momenteel zijn de wedstrijden uit de Eredivisie er niet te zien.
⛔️ VideolandSportuitzendingen van de Eredivisie worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.
“𝗛𝗼𝗽𝗲𝗻 𝗱𝗮𝘁 𝗶𝗸 𝗲𝗲𝗻 𝗴𝗼𝗲𝗱𝗲 𝗶𝗻𝗱𝗿𝘂𝗸 𝗸𝗮𝗻 𝗺𝗮𝗸𝗲𝗻 𝗸𝗼𝗺𝗲𝗻𝗱𝗲 𝘄𝗲𝗸𝗲𝗻” | Bob Roodenburg over duel met Jong Shakhtar

Opstellingen van SV Zulte Waregem en Excelsior tijdens deze oefenwedstrijd

Voetballiefhebbers zijn natuurlijk ook benieuwd naar de tweemaal elf spelers die zijn geselecteerd om direct bij de aftrap opgesteld te staan voor deze vriendschappelijke wedstrijd. Meestal worden de opstellingen op de dag van de match ongeveer een uur van tevoren bekendgemaakt via social media. Deze match tussen SV Zulte Waregem vs. Excelsior staat zaterdag om 18:00 uur op de planning, dus we verwachten iets meer dan een uur ervoor te horen wie de basisspelers zijn.

🏟️ Opstelling SV Zulte Waregem: nog niet bekend

🚌 Opstelling Excelsior: nog niet bekend

Terugkijken: samenvatting en hele wedstrijd SV Zulte Waregem vs. Excelsior

Heb je de partij afgelopen zaterdag gemist en zou je hem graag terug willen kijken? Je kunt veelal de samenvatting van de wedstrijd online vinden. De makkelijkste manier om deze te vinden is door naar YouTube te gaan en ‘SV Zulte Waregem Excelsior oefenwedstrijd 5 augustus 2023’ in de zoekbalk in te tikken. Vervolgens kun je de belangrijkste beelden in een paar minuten terugkijken.

Alle wedstrijden van de Eredivisie in 2023 op tv en online kijken met een live stream

Alle uitzendingen van de Eredivisie volg je dit jaar in het Nederlandse streaminglandschap met een ESPN abonnement, een partij die de videodienst ESPN Watch aanbiedt en daarnaast ook vier tv-zenders heeft. Op de sportpagina van Streamwijzer vind je welke wedstrijden waar online te zien zijn met een live stream, maar ook bij welk kanaal ze op tv worden uitgezonden.

Streamingdiensten in Nederland bieden nog niet vaak sportabonnementen aan, al zijn er sommige video on demand-platforms die het wel mogelijk maken om naar voetbal te kijken. Zo kun je bij Viaplay genieten van de Engelse Premier League en Duitse Bundesliga, maar momenteel is het Nederlandse en Europese voetbal er niet te vinden. Daarvan kijk je namelijk een selectie van wedstrijden onder andere via NLZIET door uitzendingen op tv-zenders.